Rendelőnk Zuglóban, az Örs vezér teréhez közel, onnan gyalog is könnyen megközelíthető helyen, csendes, nyugodt, családi házas környezetben található. Fogászatunk előtt a parkolás ingyenes.

A modernül berendezett, minimal design-t követő tágas terekkel igyekeztünk pácienseinknek megnyugtató légkört kialakítani.

Rendelőnk a mai modern fogászati elvárásoknak mind berendezésében, mind felszereltségében, mind szakmaiságában maximálisan megfelel.

Helyben tudjuk biztosítani a digitális panorámaröntgen felvételt, általános fogászati kezeléseket, ambuláns szájsebészeti ellátást, fogászati implantációt.

A Budapest Dentcare elsődleges célja az Ön egészséges és elégedett mosolya!

Orvosaink

Dr Halla Gabriella

Fogorvos

2014-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán.

Munkám során mindig a maximumra törekszem, a páciensek esztétikai és funkcionális igényeit figyelembe véve. Igyekszem lépést tartani a fogászati anyagok, eljárások fejlődésével, szakirodalmat, esetbemutatásokat olvasni, és képezni magam.

Érdeklődési kör: az esztétikai fogászat, posterior és anterior régió helyreállítása, esztétikus pótlások
készítése, de az implantáció is érdeklődésem középpontjában áll.

Hobbi: fotózás, olvasás, kirándulás, utazás.

Dr Csikós Zoltán

Fogorvos

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, alma materemet nem elhagyva az egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályán dolgozom.

Elsődleges érdeklődési területem az esztétikus töméskészítési technikás és a stomato-onkológiai prevenció. Nagy örömömre szolgán, hogy a Denti Implant Center munkatársaként a szájüregi daganatok stomato-onkológiai genetikai szűrés témakörében szélesíthetem tudásom.

Angolul folyékonyan beszélek.

Betegeimet maximális empátiával és odaadással kezelem, minden esetben a beteg számára legideálisabb, személyre szabott kezelési tervet igyekszem kiválasztani. A kezelések alatt a barátságos és szorongás nélküli légkör megteremtése a célom, evidencia számomra a fájdalommentes fogászati kezelés. Egy fogorvos számára a gyakran visszatérő vendég nem dicséret, hanem kritika, ezért arra törekszem, hogy páciensem számára ne csak esztétikailag megfelelő, hanem a funkcionálisan is jól használható és tartós megoldásokat találjak.

Dr Vincze Szilvia

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem

Fő érdeklődési területem a megtartó fogászat. A páciensek fogászati kezelése előtt mindig időt szentelek a nyugalom megteremtésére. A pozitív visszajelzések nagyon fontosak számomra. Jellememből fakadóan energikus, maximaliasta ember vagyok, ezért a fogászati eljárások során is mindig a tökéletes, tiszta munkára törekszem. Szakmai elhivatottságomnak köszönhetően mindig igyekezni fogok, hogy a munkámat szenvedéllyel végezzem.

Hobbim: olvasás, futás, kézilabda, extrém sportok

Dr Deák György András

Fog és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, szájsebész szakorvos

1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán. Ezután a Vas Megyei Kórház /Szombathely/ Szájsebészeti osztályán kezdtem dolgozni.

Szakvizsgáit 1991-ben (Fog-és Szájbetegségek), 2012-ben (Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan) és 2016-ban (Dento-alveolaris sebészet) szerezte. Fogorvosi implantológával 1995 óta foglalkozik.

Több tíz éves nemzetközi gyakorlati tapasztalattal rendelkezek, dolgoztam Ausztráliában, Dél Afrikában és Angliában.

Hobbim: síelés, vitorlázás, klasszikus zene, kertészkedés

Dr Juhász Gabriella

Fogszabályozó szakorvos

Dr Demeter Balázs

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2004-2006-ig aneszteziológus rezidensként a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinikáján, majd szakorvosjelöltként a Váci Jávorszky Ödön kórházban, később, szakorvosként a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján gyűjtöttem szakmai tapasztalatot.

Részállásban gyakorlatot szereztem a sürgősségi betegellátásban felnőtt háziorvosi ügyeletek munkatársaként, illetve az Országos Mentőszolgálatnál. Jelenleg vállalkozó aneszteziológusként számos fővárosi és vidéki kórházban, illetve az Országos Mentőszolgálat Mentőmotoros Szolgálatánál dolgozom.

Lényegesnek tartom a betegközpontú, minőségi munkavégzést, a megfelelő, személyre szabott tájékoztatást.

Időpontfoglalás

Küldjön nekünk üzenetet akár itt, akár Facebook oldalunkon keresztül bármilyen fogászati problémájával, kérdésével kapcsolatban és fogorvosaink készséggel válaszolnak Önnek!