Valplast fogsor, rugalmas fogsor

Részleges fogpótlásra van szüksége? Őrlőfogait ki kellett húzni? Ez esetben remek megoldás lehet a Valplast fogsor, amely természetes látványt nyújt, tökéletesen illeszkedik meglévő fogaihoz, kényelmes viseletet biztosít, stabil és még fémmentes is. A Budapest Dentcare felkészült, tapasztalt szakemberekkel és kedvező árakkal vár: jelentkezzen be hozzánk!

rugalmas fogsor Valplast

Valplast fogsor: mit érdemes tudni róla

A Valplast fogsor újdonságnak hangozhat – pedig az USA-ban közel 70 éve elterjedt, bevált technológiáról van szó. Ezt a típusú rugalmas fogsort a magyar származású F. It was originally developed for individuals who are overweight but do not meet any of the criteria for a bariatric surgery program.the university of virginia's health care alliance program for the prevention of obesity is a program that helps individuals achieve and maintain a healthy weight through lifestyle modification and support.it may be used with any weight loss diet. In this section, we offer you with some safe and effective remedies for pain clomid for men for sale related to the stomach. You may have heard that nolvadex is not as effective in women as in men, or that it does not work the same for all women. Our price matching is a free service and it only works if we receive your offer. The drug is Washington cheap clomid in the list to treat menopause symptoms menopause in women. The information provided on this site is not intended to replace a medical diagnosis of any health condition or replace the advice of a qualified healthcare professional. I'm on a very low-dose of aleve for my rheumy, that i only take when needed. Verder voert de Morristown order dapoxetine who een doorbraak in het uitwisselen van informatie over uitvoeringsmethodes en verzwakte microorganismen. One of the best ways of buying levitra online is to go for the best online pharmacies. Nagy Árpád és F. Nagy Tibor találta fel, és 1954-ben kezdték forgalmazni az Egyesült Államokban. Az innováció gyorsan bejárta a világot és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Ez a fémmentes fogsor rugalmasan követi a száj mozdulatait, így rendkívül kényelmes viseletet biztosít – akkor is, ha épp eszünk, beszélünk vagy mosolygunk.

Miben különbözik más, rugalmasnak hirdetett fogsoroktól?

Magyarországon sokféle fogsort hirdetnek Valplastként – ezek egy része azonban szilárdabbak a kelleténél (a puha, nylon alapú eredeti Valplast és a hagyományos SZTK akril fogsorok között van az állaguk). Ezek a gyengébb minőségű részleges fogsorok megtartják a hagyományos fogsor hátrányait, erős sorvadást okozva a fogatlan állcsontgerincen.

A legnagyobb különbséget a Valplast és más fogsorok között az alapanyag jelenti. A hagyományos műfogsorok jellemzően akril alapúak, néha fémvázzal kombinálva. Ezért a hozzászokás meglehetősen sok időt vesz igénybe, nehézkes: a páciensnek gyakorlatilag meg kell tanulnia, hogyan tartsa a helyén a fogsort rágás, illetve beszéd során.

A Valplast fogsor ezzel ellentétben az Amyloplast nevű termoplasztikus nylon anyagból készül, amely rugalmasan igazodik nemcsak a száj formájához, de annak mozgásához is.

A Valplast fogsor részei

Alaplemez: vékony, a szájüreg színével megegyező termoplasztikus nejlon, amely stabil összeköttetést biztosít a fogsor két oldala között. Kényelmesen illeszkedik, nem okoz nehézségeket a rágásban vagy a beszédben.

Műfogak: kiváló minőségű, jó teherbírású, a saját fogakhoz minden szempontból illeszkedő elemek.

Kapcsok: az alaplemez részei, nyúlványai. Így fém helyett szintén az íny színével tökéletesen megegyező termoplasztikus nejlonból készülnek – gyakorlatilag észrevehetetlenné teszik a fogsort a hagyományos fémkapoccsal szemben. Emellett stabil rögzítést és egyszerű eltávolítást is biztosítanak.

A Valplast rugalmas fogsor előnyei

A Valplast fogsor kifejlesztése annak idején áttörést jelentett a merev, sokszor allergizáló műfogsorok világában. A technológia időtállóságát jelzi, hogy a 21. században is modern, kényelmes megoldásnak számít – nézzük, miért kedvelik olyan sokan!

Kedvező ár: amennyiben többes foghiánya van, de rövid – középtávon anyagilag nem engedheti meg a kiváló, évtizedekig tartó, de költségesebb fogimplantátumot, a Valplast kényelmes és minőségi kompromisszumot jelent – a fogbeültetés árának töredékéért.

Kényelem: a Valplast fogsor rugalmasságának, vékonyságának, könnyűségének és a precíziós illesztésnek köszönhetően komfortos viselet.

Esztétikus megjelenés: mivel a fogsor tökéletesen illeszkedik a szájpadlás, az íny és a saját fogak színéhez, kívülálló számára gyakorlatilag észrevehetetlen, ha valaki Valplastot visel.

Rugalmasság: a fogsor Amyloplast anyagból készült kapcsokkal rögzül a meglévő fogakhoz, így szakértő finomhangolással tökéletes illeszkedés érhető el.

Egyszerű elkezdeni a használatát: A Valplast fogsor viselése előtt a méretvételen (fogszakorvos által végzett lenyomat) és vizsgálaton kívül semmilyen fogakat, ínyt érintő vizsgálatra nincs szükség.

Fémallergiásoknak is megfelelő: más részleges fogpótlásokkal ellentétben a Valplast egyáltalán nem tartalmaz fémet, így fémallergiások számára is teljesen biztonságos választás.

Biokompatibilis: ez a rugalmas fogsor a fémeken túl nem tartalmaz monomereket és formaldehidet sem.

A tisztán tartásáról őszintén: a kiváló anyagnak köszönhetően a fogpótlás nem vesz fel kellemetlen szagot, és nem foltosodik, ha rendszeresen tisztán van tartva, folyamatosan vizes közegben van és a Valplast gyártó által javasolt protézis tisztítószereket használjuk.

Rugalmas fogsor árak rendelőnkben

Rendelőnkben kedvező Valplast fogsor árak várják. A pontos összeg a pótolni kívánt fogak számától és elhelyezkedésétől függ – általános árszabásunkról ugyanakkor árlistánkon tájékozódhat.

A Valplast fogsor elkészítésének menete

Mint ahogy minden kezelés a Budapest Dentcare rendelőben, a Valplast fogsor elkészítése is személyre szabott eljárás, amelyet nagy odafigyeléssel végzünk. A főbb lépések a következők.

Páciens állapotának felmérése: fogorvosunk megvizsgálja a fogakat, az ínyt és a szájüreget. Ellenőrzi, hogy melyek az esetleges problémák, elváltozások.

Konzultáció: teljeskörűen egyeztetünk a páciens igényeiről.

Részletes kezelési terv készítése: az igények, lehetőségek és szakmai javaslataink alapján egyedi kezelési tervet készítsünk. Így Ön pontosan tudni fogja, mire számíthat: mind anyagi értelemben, mind az elkészülési idő szempontjából.

A Valplast fogsor megtervezése: precíziós lenyomatfelvételt készítünk fogsoráról, hogy a lehető legpontosabb eredményt biztosítsuk.

Második vizit: Átadjuk a kész protézist. Érdemes tudni, hogy Valplast fogsort csak évtizedes tapasztalattal rendelkező „fogsoros” kollega tud csak elvégezni: az anyagfelhasználás, megmunkálás nehézsége, a speciális technikai megoldások, a munkafolyamatok, finomhangolások a szakma valódi mestereit igénylik. A Budapest Dentcarenél biztos lehet abban, hogy Valplast fogsorát megfelelő kompetenciákkal rendelkező, tapasztalt szakemberek végzik.

A végeredmény célja, hogy harapása pontosan olyan legyen, mint egy ép fogsorú emberé.

legjobb rugalmas fogsor

A Valplast rugalmas fogsor kezelése

Új részleges műfogsora akkor fogja megőrizni esztétikus megjelenését és tökéletes illeszkedését, ha nap mint nap karbantartjuk. A Valplast fogsor tisztítása csak néhány percet vesz igénybe: nézzük, melyek a lépései!
A Valplast fogsort először folyó vízben érdemes leöblíteni, majd speciális műfogsortisztító kefével eltávolítani a rárakódott szennyeződéseket. (Fontos, hogy ne hagyományos fogkefét használjunk, mert károsíthatja az anyag felületét!) A fogsort ezenkívül naponta 10-15 percre speciális tisztító folyadékban ajánlott áztatni (egy héten háromszor pedig egész éjszakára áztassuk a tisztító folyadékban). Lényeges, hogy használaton kívül ne hagyjuk kiszáradni a fogsort: ha éppen nem az ápoló oldatban van, mindenképp vízben tároljuk!

Miért érdemes a Budapest Dentcare rendelőt választani?

Maximálisan odafigyelünk Önre

Nálunk nincs megválaszolatlan kérdés vagy homályos részletek! Fogorvos, szájsebész szakorvos és dentálhigiénikus kollégáink a kezelés minden részletét alaposan megvitatják a páciensekkel. Mivel kizárólag akkor vagyunk elégedettek, ha mindenki tökéletes eredménnyel, elégedetten áll fel a fogorvosi székből, nálunk alapvető a részletes kivizsgálás és a személyre szabott kezelési terv.

kényelmes megoldás részleges fogpótlásra

Fogászatunk központi helyen található

A Budapest Dentcare rendelő az Örs vezér terétől mindössze 5 percnyi sétára található! Ezért tömegközlekedéssel megközelíthető

  • 2-es metróval,
  • 8-as és 9-es HÉV-vel,
  • trolibuszokkal,

valamint számos villamos-és buszjárattal is. Ha autóval érkezik, akkor is biztosítjuk a kényelmes közlekedést: a rendelő előtt, illetve az utcában a parkolás ingyenes.

Lehet kellemes élmény egy fogászati kezelés? Nálunk igen!

Sokan képesek akár a végsőkig is halogatni a fogorvoshoz fordulást, mert félnek a korábbi rossz tapasztalataik miatt. Nálunk biztonságban érezheti magát: mind orvos, mind dentálhigiénikus kollégáink barátságosak, kedvesek, és örömmel válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A központi elhelyezkedés ellenére rendelőnk csendes, békés kertvárosi családi házas környezetben található – és belső tereink is harmonikusak, nyugalmat árasztanak.

Lelkiismeretes szakemberek, széleskörű szakmai tapasztalattal

Csapatunk minden tagja magasan képzett, tudását folyamatosan fejlesztő szakember. Az ő kiválóságukat rendelőnk vezetője, Dr. Deák György szakmai vezetése teszi teljessé, aki több mint 30 éves praktizálása alatt nemzetközi tapasztalatokra is szert tett.
Nyerje vissza tökéletes mosolyát és önbizalmát: jelentkezzen be rendelőnkbe!

Gyakran ismételt kérdések

Teljes fogpótlásra is alkalmas a Valplast?

A Valplast fogsort inkább részleges, főleg sorvégi fogpótlásra ajánljuk.

Vannak hátrányai ennek a típusú fogpótlások?

Ahogy bármely más fogpótlási módszer, a Valplast fogsor is rendelkezik néhány hátulütővel.

Ezek a típusú fogsorok nem bővíthetők és nem javíthatók: ha a páciens igényei megváltoznak, vagy esetleg külső sérülés éri a fogsort, teljesen újat kell készíteni. Emellett ideiglenes megoldásként jobban megállják a helyüket.

A Valplast fogsort folyamatosan nedvesen kell tartani: ha kiszárad, elveszti puhaságát, rugalmasságát.

Fájdalommal jár a rugalmas fogsor elkészítése?

Egyáltalán nem! A fogbeültetéssel ellentétben ehhez eljáráshoz nincs szükség semmilyen fogat, ínyt vagy állcsontot érintő beavatkozásra.

Feltűnő mások számára ez a típusú fogpótlás?

Mivel a kapcsok és az alaplemez tökéletesen illeszkedik a szájüreg és az íny színéhez, kívülálló nem fogja tudni megmondani, hogy Ön részleges műfogsort visel.