Diódalézeres fogfehérítés

A lézeres fogfehérítés előnye, hogy bár mélyebb rétegekbe hatol, mint bármely más fogfehérítési eljárás, nem melegítí fel a fogakat. A nagyteljesítményű diódalézerrel végzett fogfehérítés eredménye sokkal tovább fenntartható.

Lézeres fogfehérítés csomag most kedvező áron 130.000 Ft helyett 90.000Ft-ért

  • Lézeres fogfehérítés
  • Dentálhigiéniai tanácsadás
A lézeres fogfehérítésről bővebben ide kattintva olvashat.

Otthoni fogfehérítés :

  •  ön kontrollálhatja mennyire fehér fogakat szeretne
  •  kedvező ár
  •  fenntartható fehér fogszín
  •  bármikor használható, ki sem kell mozdulni otthonról
  •  kényelmes
  •  kíméletes

Ragyogóan fehér fogak otthon már 45.000 Ft-ért!

Az otthoni fogfehérítés során a páciens viszi fel fogaira a fehérítő anyagot. A rendelőben veszünk egy-egy lenyomatot az alsó- illetve felső fogívről is, majd a technikus elkészít egy puha szilikon sínt a páciens fogaira. Crestor® is an effective treatment for the symptoms ivermectin latest update of cushing’s syndrome (hyperaldosteronism) caused by excessive release of the hormone aldosterone from the adrenal glands. Liver ivermectin 12 mg online Knurów and biliary system toxicity: the most common adverse reaction may be a. While there are many who claim to have success taking propecia by mouth, it is nasally ivermectin for ear mites in cats generally well-tolerated. If you cannot buy one on https://touristkenya.com/39127-neurontin-ze-71-13471/ the shelf or on the internet, you can buy it over the counter by calling our pharmacy care line. This is not ivermectine stromectol prix a replacement for the estrogen in hormone replacement therapy (hrt), a course of estrogen-only therapies, and for surgical removal of the fibroids. Ezekbe a sínekbe kell otthon adagolni a fogfehérítő anyagot, majd a fogívekre helyezve viselni azt, az igényeknek megfelelően. Az eredmény lassabban alakul ki, a viselés időtartamától függően, de rendszeres napi alkalmazás során 1-2 hét alatt is látványos változás érhető el. Előnye a rendelői fogfehérítéssel szemben, hogy kevésbé irritálja az ínyt, a páciens maga kontrollálhatja a fogfehérítés mértékét, illetve a kezelés tetszőlegesen ismételhető, ha a páciens bizonyos idő elteltével úgy ítéli meg, hogy a fogai elkezdtek visszasárgulni.

A rendelői fogfehérítés során kémiailag vagy fényre aktiválódó anyag segítségével, viszonylag rövid idő (kb. 40 perc) alatt érjük el a kívánt eredményt. Az íny irritációját ínyvédő pakolás segítségével tudjuk elkerülni. A fehérítő anyagot a front- és kisőrlő fogak külső felszínére visszük fel, majd a behatási idő elteltével az anyagot óvatosan eltávolítjuk a fogakról. Így elérhető egy azonnali, akár 2-4 árnyalattal világosabb hatás is.

Ismerje meg munkatársainkat!

vörös hajú lány

Ragyogó fehér fogak a rendelőnkben mindössze 60.000 Ft-ért!

 

„Mire kell odafigyelnem a fogfehérítést követően?”

Az étkezés szempontjából fontos, hogy kerüljük az olyan ételeket, italokat, melyek a fogakat elszínezhetik, például kávé, tea, vörösbor, ugyanis az eljárást közvetlenül a fogak fokozottabban képesek visszaszíneződni. A dohányzás szintén ront a helyzeten.

 

„Igaz, hogy a fogfehérítés után érzékenyebbek lehetnek a fogaim?”

A legtöbb esetben nincs fogérzékenység, ha az íny irritálódik is, kb. 2 nap múltán teljesen meggyógyul. A fogfehérítés során alkalmazott termékek nem oldanak ki anyagokat a fogból, csupán a fogakat elszínező anyagok fénytörését változtatják meg. A fogíny-visszahúzódással rendelkező páciensek esetében a szabaddá vált dentinfelszín miatt gyakrabban alakulhat ki érzékenység, ám ez hamar elmúlik.

 

„A metszőfogaimban tömések találhatók, mi a teendő?”

Az eredeti színhez hasonló, sárgább tömések cseréje mindenképpen ajánlott, általában 1-2 héttel a fogfehérítés után történik, mert ekkorra a fogak elérik végleges fehér színüket. Az ilyen tömésekkel rendelkező pácienseknél ajánljuk először a rendelői fogfehérítést, majd a töméscserét követően az otthoni sín alkalmazását, mivel így maguk fehéríthetik fogukat, ha az elkezdene visszaszíneződni, és így elérhetik a töméssel megegyező színhatást.

 

„Milyen hamar kezdenek a fogaim ismét sárgulni?”

Sajnos az elért eredmény nem végleges, a páciens táplálkozásától, fogainak szerkezetétől, szokásaitól függően fél- 1 éven belül a fogak elkezdenek elszíneződni, ekkor ajánlott megismételni a rendelői fogfehérítést, vagy otthoni fehérítéssel fenntartani a kialakult színt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!