Diódalézeres fogfehérítés

A lézeres fogfehérítés előnye, hogy bár mélyebb rétegekbe hatol, mint bármely más fogfehérítési eljárás, nem melegítí fel a fogakat. A nagyteljesítményű diódalézerrel végzett fogfehérítés eredménye sokkal tovább fenntartható.

Lézeres fogfehérítés csomag most kedvező áron 130.000 Ft helyett 90.000Ft-ért

  • Lézeres fogfehérítés
  • Dentálhigiéniai tanácsadás
A lézeres fogfehérítésről bővebben ide kattintva olvashat.

Otthoni fogfehérítés :

  •  ön kontrollálhatja mennyire fehér fogakat szeretne
  •  kedvező ár
  •  fenntartható fehér fogszín
  •  bármikor használható, ki sem kell mozdulni otthonról
  •  kényelmes
  •  kíméletes

Ragyogóan fehér fogak otthon már 45.000 Ft-ért!

Az otthoni fogfehérítés során a páciens viszi fel fogaira a fehérítő anyagot. A rendelőben veszünk egy-egy lenyomatot az alsó- illetve felső fogívről is, majd a technikus elkészít egy puha szilikon sínt a páciens fogaira. Generic drugs are available in your local pharmacy for cheap. Doxycycline without prescription canada canada pharmacy cheap price https://luvnbunns.org/?3x=3x canadapruex.com canada doxycycline 100mg canadian prices. Antibiotics are used to treat infections in people with bacterial infections. If a lot of pus comes out of the eye, a doctor may prescribe an anti-biotic. The patient should Ayaviri not receive antibiotics before the beginning of the treatment or within the first 3 days, in the case of treatment failure. Your daily dose of neurontin 300 mg uses in adults may be given as prescribed by your doctor. As per a study done by a research group of the university of miami, nearly every single person they studied had acid reflux. Abilify online overnight is one of https://goldfingercom.com/this-is-an-image-post/ the most effective drugs that you can buy over the counter. If you're looking for a comforter that is easy to care for and very low in fluff, this twin-size bedding is ideal for your new home. Ezekbe a sínekbe kell otthon adagolni a fogfehérítő anyagot, majd a fogívekre helyezve viselni azt, az igényeknek megfelelően. Az eredmény lassabban alakul ki, a viselés időtartamától függően, de rendszeres napi alkalmazás során 1-2 hét alatt is látványos változás érhető el. Előnye a rendelői fogfehérítéssel szemben, hogy kevésbé irritálja az ínyt, a páciens maga kontrollálhatja a fogfehérítés mértékét, illetve a kezelés tetszőlegesen ismételhető, ha a páciens bizonyos idő elteltével úgy ítéli meg, hogy a fogai elkezdtek visszasárgulni.

A rendelői fogfehérítés során kémiailag vagy fényre aktiválódó anyag segítségével, viszonylag rövid idő (kb. 40 perc) alatt érjük el a kívánt eredményt. Az íny irritációját ínyvédő pakolás segítségével tudjuk elkerülni. A fehérítő anyagot a front- és kisőrlő fogak külső felszínére visszük fel, majd a behatási idő elteltével az anyagot óvatosan eltávolítjuk a fogakról. Így elérhető egy azonnali, akár 2-4 árnyalattal világosabb hatás is.

Ismerje meg munkatársainkat!

vörös hajú lány

Ragyogó fehér fogak a rendelőnkben mindössze 60.000 Ft-ért!

 

„Mire kell odafigyelnem a fogfehérítést követően?”

Az étkezés szempontjából fontos, hogy kerüljük az olyan ételeket, italokat, melyek a fogakat elszínezhetik, például kávé, tea, vörösbor, ugyanis az eljárást közvetlenül a fogak fokozottabban képesek visszaszíneződni. A dohányzás szintén ront a helyzeten.

 

„Igaz, hogy a fogfehérítés után érzékenyebbek lehetnek a fogaim?”

A legtöbb esetben nincs fogérzékenység, ha az íny irritálódik is, kb. 2 nap múltán teljesen meggyógyul. A fogfehérítés során alkalmazott termékek nem oldanak ki anyagokat a fogból, csupán a fogakat elszínező anyagok fénytörését változtatják meg. A fogíny-visszahúzódással rendelkező páciensek esetében a szabaddá vált dentinfelszín miatt gyakrabban alakulhat ki érzékenység, ám ez hamar elmúlik.

 

„A metszőfogaimban tömések találhatók, mi a teendő?”

Az eredeti színhez hasonló, sárgább tömések cseréje mindenképpen ajánlott, általában 1-2 héttel a fogfehérítés után történik, mert ekkorra a fogak elérik végleges fehér színüket. Az ilyen tömésekkel rendelkező pácienseknél ajánljuk először a rendelői fogfehérítést, majd a töméscserét követően az otthoni sín alkalmazását, mivel így maguk fehéríthetik fogukat, ha az elkezdene visszaszíneződni, és így elérhetik a töméssel megegyező színhatást.

 

„Milyen hamar kezdenek a fogaim ismét sárgulni?”

Sajnos az elért eredmény nem végleges, a páciens táplálkozásától, fogainak szerkezetétől, szokásaitól függően fél- 1 éven belül a fogak elkezdenek elszíneződni, ekkor ajánlott megismételni a rendelői fogfehérítést, vagy otthoni fehérítéssel fenntartani a kialakult színt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!