Telefonos bejelentkezés:

+36 20 550 0942

Fogtechnikai labor

Egy professzionális fogtechnikai labor nélkülözhetetlen a kiemelkedő színvonalú fogászati szolgáltatások ellátásához. A modern technológiák és eszközök hozzájárulnak az implantátumok kifogástalan minőségéhez. A Budapest Dentcare hatalmas tapasztalattal rendelkező szakemberei a hagyományos eljárások mellett az innovatív Valplast fogsorra szakosodott mesterek. Foglaljon hozzánk időpontot még ma!
Időpontot kérek
Innovatív és korszerű fogtechnikai labor
Valplast fogsorra specializálódott praxislabor

A fogtechnikai labor jelentése

A fogtechnikai labor az a hely, ahol a pótlásokat, hidakat és egyéb eszközöket készítik. Az általános laborok nagyrészt akril alapú, néha fémvázas műfogsorokkal dolgoznak, amelyek fixek, rigidek a mozgó szájüregi környezet miatt sokan nem tudják megszokni. A Valplast fogsor ezzel szemben az Amyloplast elnevezésű termoplasztikus nylon anyagból készül, ezért rugalmas és tökéletesen illeszkedik a száj nyálkahártya felszínéhez és mozgásához.

Megbízható szakemberekre bízná fogai egészségét?
Jelentkezzen be rendelőnkbe még ma!

Mi az a Valplast fogsor?

A találmány a magyar származású, New York-i fogtechnikus F. Nagy Árpád és F. Nagy Tibor nevéhez fűződik. A segédeszközt 1954-ben kezdték forgalmazni az Egyesült Államokban. Alaplemezből, műfogakból és az alaplemezzel azonos anyagú, azzal egybeöntött kapcsokból álló rugalmas fogsorról beszélhetünk, amely pontosan követi a száj mozgását, így beszéd vagy mosolygás közben is rendkívül kényelmes.

Valplast fogsor

A Valplast fogtechnikai labor előnyei

  • Természetes, allergia mentes anyagok: A megszokott eljárások mellett antiallergén (fémet és akrilátot nélkülöző) anyagokat tartalmaz.
  • Kényelem: Az előállított fogsorok könnyű, vékony és puha szerkezetének köszönhetően kifogástalanul illeszkednek, így kényelmes viseletet nyújtanak.
  • Esztétikum: A Valplast fogak mind a saját fogak, mind az íny színéhez tökéletesen passzolnak, ennek köszönhetően valóban esztétikusak.
  • Költséghatékonyság: A drágább fogimplantátum vagy fix hídpótlás kezelésekhez képest az ár-érték arány kedvező.
  • Egyszerű és fájdalommentes kezelések: A Valplast fogsor esetében nincs szükség műtétre, fogcsiszolásra vagy injekcióra.

A fogsor gyártás munkafolyamatai

A fogtechnikai laboratóriumban a fogsorok előállításának munkafolyamatai több lépést is magukban foglalnak. A fogak, az íny és a szájüreg állapotának felmérése után, konzultáció formájában lehetővé válik az egyéni igényekről való egyeztetés, majd a kezelési terv összeállítása. Ezt követően megtörténik a lenyomatfelvétel és a próbafogsor elkészítése, amely segítségével ellenőrizhetjük a fogak színét, alakját és a harapási magasságot.

Miért válasszuk a Budapest Dentcare rendelőt?

Maximális türelem és odafigyelés

A korábbi rossz tapasztalatok miatt gyakran halogatjuk, hogy akár állami, akár magán fogorvoshoz forduljunk. Nálunk nemcsak a páciens fogainak egészsége számít, hanem a nyugodt és kiegyensúlyozott közérzete is. Éppen ezért a kezelések során alapvető szempont kollégáink részéről a maximális türelem és odafigyelés. A félelemmentes atmoszféráról a rendelő csendes, családi házas elhelyezkedése és harmonikus terei is gondoskodnak.

Kiemelkedő szakemberek

Kollégáink mind hazai, mind nemzetközi szinten elismert szakemberek, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Akár az anyagfelhasználás, akár a megmunkálás során olyan speciális megoldásokat alkalmazunk, amelyek a legmagasabb színvonalú finomhangolások kivitelezését teszik lehetővé. Különösen fontos ez a Valplast fogsoroknál, hiszen 100%-ban kézműves munkáról van szó, amely teljes mértékben kizárja a digitalizációt.

Fogtechnikai labor a központban

A fogászat Zugló szívében található, csupán néhány percnyi sétára az Örs vezér terétől. Ennek köszönhetően kényelmesen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedéssel, többek közt villamossal, busszal, trolibusszal, 2-es metróval vagy akár HÉV-el is. Abban az esetben, ha autóval jönne, érdemes tudnia, hogy az utcában ingyenes a parkolás. Bárhonnan is érkezik, könnyen és egyszerűen juthat el a rendelőnkbe. 
Foglaljon időpontot, hogy egészséges, szép és elégedett mosolya legyen!
Egészséges fogakat és gyönyörű mosolyt szeretne?
Kérjen időpontot fogászatunkra!
©  2023 Budapest Dentcare Kft.
Website by
Marketing21
crossmenu