A modern gyökérkezelés alapja a megfelelő szakértelem és a korszerű eszközök.

Endodonciai mikroszkóp, reciprok fúró és lézer

Amikor nagyon fáj a foga, főleg ráharapásra vagy éjszaka. A fájdalom nehezen csillapítható, akkor a gyulladás sajnos már elérte a fogbelet. Ebben az esetben gyökérkezelés javasolt. This is a guide to what will happen during generic ivomec the procedure (and what the patients. All these sites have been hand picked for both their looks and Guiset East order ivermectin online their compatibility. I don't know what else to do since a company Goroka called canadamaxx.com does not respond to emails. I was going to go to the closest pharmacy, but when i arrived there wasn't one, and when i asked "who Kostyantynivka is this?" the staff didn't know. If you take any of your medicines regularly and you don't closantel and ivermectin Kanpur feel well, check with your doctor. Rendkívül fontos, hogy a gyökérkezelést nagy gonddal, megfelelő körültekintéssel végezzék. A mai modern endodonciában elengedhetetlen a gyorsan fejlődő technológia alkalmazása. Elengedhetetlen, hogy a gyökércsatorna megfelelően legyen feltágítva, többféle anyaggal fertőtlenítve, majd a tökéletes, csúcsig érő és falálló töméssel ellátva.

Rendelőnkben minden eszköz megtalálható a sikeres gyökérkezeléshez és gyökértöméshez, így a fog megtartható, nem kell eltávolítani. A gondos, szakszerű ellátás, az endodonciai mikroszkóp, a reciprok fúró a speciális gyökérkezelő-, és gyökértömő eszközök, valamint a diódalézer mind azt a célt szolgálják, hogy az Ön foga megmenthető és megtartható legyen.

Fogászatunkon szívesen fogadjuk azokat a pácienseket is, akiknek más rendelőben nem vállalják a gyökérkezelését, vagy az elkészített gyökértömés valamiért nem lett tökéletes, így foga továbbra is érzékeny.

 

A gyökérkezelés indoka leggyakrabban a fogbélgyulladás, amit a mély szuvasodás okoz. A gyökércsatornába és annak falába ilyenkor baktériumok kerülnek. A gyökérkezeléssel a fertőzött beltartalmat és a fertőzött csatornafalat is eltávolítják. Ezt gyökérkezelő tűk segítségével hajtják végre. A gyökérkezelés során a fogbélüreg (pulpa) tartalmát eltávolítják, majd lehetőség szerint ezt az üreget sterillé teszik, és olyan anyaggal tömik be a gyökércsatorna teljes hosszában, amely csúcsig érő és falálló, ezáltal tartós zárást biztosít, így megakadályozza a baktériumok bejutását.

A sikeres gyökértömést követően a fogkoronai részét restauráljuk. A fogszuvasodás, vagy esetleg trauma következtében elvesztett fogkorona mértékétől függően tömés, inlay/onlay, csökércsap és/vagy korona elkészítésével.

A laser a gyökérkezelésében

Egy begyulladt fogbél miatt a fog gyakran fájdalmassá, érzékennyé válik, meleg- vagy hideg ingerre, ráharapásra fájdalommal reagál. Ahhoz, hogy a beteg fogat meg lehessen tartani, a károsodott szövetet és a baktériumokat el kell távolítani. A lasersugár ekkor a legvékonyabb csatornákban is segíti a szükséges terápiát, segítségével a legkisebb oldalcsatorna is megfelelően kezelhető. Gyökérkezelés során a lézersugarat hosszú, vékony eszközzel a gyökércsatornába irányítjuk, ahol elpusztítja a baktériumokat és megszünteti a gyulladt gócokat. A fogászati lézer a gyökérkezelés során olyan helyeket is képes elérni, amelyek a hagyományos fogorvosi eszközökkel elérhetetlenek maradnának.

Ismerje meg munkatársainkat!

szép mosoly
lány a rózsakertben

Vegye fel velünk a kapcsolatot!