Mikroszkópos gyökérkezelés

Mikroszkópos gyökérkezelés specialistával

Fogászati rendelőnk a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar akkreditált endodontus (gyökérkezelés specialista) szakorvosképző helye, rendelőnk vezető fogorvosa, Dr Deák György folyamatosan képez endodontus szakorvos rezidenseket.

Mikroszkópos gyökérkezelés. Kezdjük a probléma gyökerénél!

A fogszuvasodás kialakulása során először a fogzománc (a fogkoronát kívülről borító rendkívüli keménységű szövet, amelyet a tükörbe nézve látunk, a fogak külseje) szenved sérülést. Ilyenkor néha-néha hidegre és melegre érzékeny, fájdalmas a szuvas fog. A fájdalom jellemzően az ingert követően azonnal elmúlik. Sajnos ebben az állapotban a legtöbben nem keresik fel fogorvosukat gí a kívülről befelé haladó szuvasodás a fogzománcot áttörve a dentinen (a fog alapállományát adó csontnál tömörebb szövet) keresztül eljut egészen a fogbélig (rostos kötőszövet vérerekkel, nyirokerekkel és idegekkel). Innen szabad az út, a szájüregből a gyökércsatornába baktériumok kerülnek és gyulladást okoznak a fogbélben. Ezt erős, sokszor kisugárzó fájdalommal jelzi szervezetünk. Ez a jól ismert fogfájás. következő és elkerülhetetlen lépés fogorvosunk felkeresése…

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés

Mikroszkópos gyökérkezelés. A fogorvosnál. 

Tudjuk, hiszen érezzük, hogy valami baj van fogunkkal. Megpróbálkozunk mindenféle házi praktikával, fájdalomcsillapítókkal, de mindhiába, beteg fogunkon ez nem segíthet. Ha a fájdalom elviselhetetlen elmegyünk a fogorvoshoz, ahol alapos kivizsgáláson esünk át. Modern digitális röntgenfelvétel készül, különböző eszközökkel és módon vizsgálják a fogat majd elhangzik a rettegett mondat: nagy a baj! Ugye jó lenne, ha a foghúzás helyett valami egészen más megoldás is szóba jöhetne, ami garantálja fogának, fogainak megtartását? Adjon egy utolsó esély fogának és keresse fel gyökérkezelés specialistánkat!

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés

Mikroszkópos gyökérkezelés. Mentsük a menthetőt!

Van, ahol azonnali foghúzást javasolnak… Mi a Budapest Dentcare-nél azonban minden esetben arra törekszünk, hogy elkerüljük ezt és valóban mindent megtegyünk tudásunk és tapasztalatunk, valamint legmodernebb eszközeink segítségével a fog vagy fogak megmentéséért! Foghúzás helyett a mikroszkópos gyökérkezelés a menthetetlennek ítélt fogak megtartásának modern és hatékony eszköze. Segítségével legtöbb esetben eredményesen megmenthető a beteg fog, helyreállítható a sérült vagy máshol nem megfelelően kezelt gyökércsatorna. Hogy minden egyes sikeresen megtartott fog továbbra is fontos eleme legyen fogsorának, sokáig megtartva annak természetes jellegét.

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés

Mikroszkópos gyökérkezelés. A lényeg az apró részletekben rejlik.

Nem túlzás aprónak nevezni, hiszen a szabad szemmel alig látható gyökércsatornák feltérképezése és kezelése, valamint a fogmegtartás utolsó lehetősége csak speciális mikroszkóp segítségével, harmincszoros nagyításban és speciális, árnyékmentes megvilágításban lehet pontosan célzott és eredményes. A felnagyított képen tökéletesen és részletesen látjuk a problémát, így már a diagnosztika alkalmával jól látható, hogy melyik területet érintett, hogyan végezzük majd a kezelést a fog megtartását előtérbe helyezve és kiemelten kezelve. A reciprok gyökércsatorna tágító és a tágítóba épített automatikus, digitális gyökércsatorna hossz mérő a speciális gépi gyökérkezelő eszközök, valamint a diódalézer alkalmazása a gyökérkezeléseink során nagy pontosságot kíván, hogy az egészséges részek ne sérüljenek, kizárólag a problémás területeket érintse a beavatkozás, a végeredmény pedig hosszútávú sikeres fogmegtartás legyen mindannyiunk legnagyobb megelégedettségére.

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés

Ön is nagyot fog nézni! Tökéletes végeredmény foghúzás helyett!

Ahogy a kezelés során fogorvosa a mikroszkóp harmincszoros nagyításának képét, Ön megmentett fogát nézheti nagy elégedettséggel a tükörben! A mikroszkópos gyökérkezelés segítségével a gyökérkezelést követő korona felépítése biomimetikus csappal és az ezt követő fogkorona restaurálás után mosolya újra a régi lesz. Elkerültük a rettegett és felesleges foghúzást, megalapozva ezzel a további fogászati kezelések szükség szerinti alkalmazásának lehetőségét.

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés

Intsen búcsút a fogfájásnak és a problémáknak, de ne a fogainak!

A mikroszkópos gyökérkezelés során úgy oldjuk meg fogproblémáit, hogy foga vagy fogai megmaradnak, eltávolításukra nem került sor. Foghúzás helyett válassza Ön is a fogmegtartást, használja ki a legmodernebb fogászati mikroszkópos technológia előnyeit!

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés

Több száz fogat mentettünk már meg!

Évente több százat, összesen több ezret. Nem számoljuk, nekünk az Ön elégedett mosolya a legfontosabb. Válassza mikroszkópos gyökérkezelésünket, adjon egy utolsó esélyt fogainak és használja ki mikroszkópos nagyítással elérhető sikeres fogmentő szolgáltatásunkat!

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés

Jelentkezzen be mikroszkópos gyökérkezelésünkre!

Fáj a foga, máshol foghúzást javasoltak, esetleg nem elégedett az eddigi kezeléssel? A megoldás a fogmegtartás és a mikroszkópos gyökérkezelés! Ne késlekedjen, azonnal kérjen időpontot, hogy foghúzás nélkül, mikroszkópos gyökérkezelés során szakszerűen és tökéletesen ellássuk, megmentve ezzel fogait!

Fogászati és szájsebészeti kezelések teljes biztonságban!

Rendelőnkben a legszigorúbb szakmai protokoll szerint végezzük munkánkat és a sajnálatos COVID19 járványra tekintettel mindent megteszünk, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban legyen kezeléseink során.

A pontos részletekért tekintse meg Facebook posztunkat!

biztonságos fogászat, biztonság