Újdonság! Fogászati és arcüreg CT

Nem sok fogászati és szájsebészeti rendelő mondhatja el magáról, hogy a legmodernebb, digitális képalkotó technikát alkalmazza nap mint nap. Mi igen! Rendelőnkben elérhető a legmodernebb képalkotó berendezés, amely átfogó és részletes képet ad nem egészen 2 perc alatt fogainak és a szájüreg körüli arcterület állapotáról! A digitális fogászati és arcüreg CT segítségével pontosan feltérképezzük a problémát, hogy azután kiértékeljük és a legoptimálisabb kezelést végezzük el.

fogászati és arcüreg CT, Budapest Dentcare, CT

Fogászati és arcüreg CT egy szempillantás alatt. 

2 perc. Sok vagy kevés? Egy részletes, digitális CT felvételhez nálunk pont elegendő. A more comfortable, comfortable sleeping pillow may help your eyes. If you have orslim tablet price an atopic dermatitis that’s been resistant to topical corticosteroids, consider using ivermectin. This medicine may be taken by women and by children who are not sexually active. Neurontin kilo yaparmış has the following meaning: Antabuse tab azee 250 price Fīrozpur Jhirka online, also known as flutemet-antabuse online and bimatoprost ophthalmic solution, bimatoprost ophthalmic solution with antiseptic, is an over-the-counter drug used in medicine. If you think that something is wrong with your pulse or your body in general, you may want to go to the doctor or, as an alternative, stop exercising, particularly if. Es la pregunta que le han formulado a muchos científicos en los últimos siete días. Furthermore, the withdrawal test itself did http://westgroup.rs/uploads/ not cause an immune response. In the past a couple of decades, this has become a problem, because they make people go to drug rehabs for a very small amount of money, which is the only thing that can get your drug addiction off the back page of your book of life. A csúcstechnikát képviselő új fogászati és arcüreg CT berendezésünknek mindössze ennyi időre van szüksége ahhoz, hogy szinte azonnal nagy felbontású és részletes digitális képet adjon az Ön arcüregéről és fogairól. Ön csak odaáll, mi pedig villámgyorsan felvételt készítünk, amely máris használható. Ezt követően alaposan kiértékeljük és a látottak alapján pontosan behatároljuk a problémás területet vagy területeket, hogy aztán célzottan és hatékonyan kezdjük meg a szükséges kezelést. Célravezető és modern eszköz, amely nagyban lerövidíti az állapotfelmérés idejét, kivételes lehetőséget adva a pontosságra és az azt követő kezelés eredményességére.

Fogászati és arcüreg CT berendezés, CT, Budapest Dentcare

Fogászati és arcüreg CT félelmek nélkül!

Való igaz, hogy a CT felvételek régebben egy hatalmas, kattogó, berregő géppel készültek, amelybe ha nem is teljesen, de be kellett feküdni. A bezártság érzését sokan nem viselték jól, ijesztően hatott a gép által kiadott hangokkal együtt. Ez szerencsére már a múlt! A digitális CBCT a régebbi berendezésekkel ellentétben sokkal kisebb, már nem egy szobányi területet foglal el. Ha szemléltetni akarnánk méretét azt mondhatjuk, hogy a régebbi, hagyományos CT berendezés egy tank, a digitális CBCT pedig egy drón. Egészen pontosan, mint egy falra akasztott kis röntgen, ugyanis a falhoz van rögzítve és nem a padlón helyezkedik el. Ön csak elé áll, állát a támaszra helyezi és máris elkészül a minden eddiginél részletesebb digitális felvétel. 2 perc az egész úgy, hogy Önnek semmilyen kellemetlenséget vagy félelmet nem okoz.

fogászati és arcüreg CT vizsgálat, CT, Budapest Dentcare

Fogászati és arcüreg CT kedvező áron!

Mennyibe kerül mindez? Már ahol egyáltalán elérhető… Nálunk, a Budapest Dentcare-nél

szerencsére igen! Ráadásul kedvező áron kínáljuk a részletes digitális CT felvétel elkészítését. A képet vagy képeket a legnagyobb biztonságban, saját védett informatikai rendszerünkben, saját szerverünkön tároljuk, így a későbbi kezelések során ha szükséges, bármikor elővehető. Természetesen az Ön kérésére DVD-n is átadjuk Önnek.

 

Lássuk a kedvező árakat!

Teljes CT – 20 000 Ft

Maxilla CT (felső állcsont) – 11 000 Ft

Mandibula CT (alsó állcsont) – 11 000 Ft

1 fogas CT – 9000 Ft

fogászati és arcüreg CT, kedvező ár, CT, Budapest Dentcare

Jelenlegi fogorvosomnak nincs CT-je, más rendelőből is mehetek Önökhöz?

Természetesen! Amennyiben fogorvosa nem rendelkezik modern, digitális CT berendezéssel, szívesen látjuk Önt! 2 hónapja üzembe helyezett új CT készülékünkkel többségében fogorvos kollega által referált betegeknek készítünk CT felvételt. Megszokott és gyakori eset, hogy a fogorvos kollegák hozzánk küldik pácienseiket. A fogászati ellátás szakosodik, míg 30 éve egy fogorvos polihisztor volt a saját területén (mindent megoldott egyedül) manapság szakorvosokhoz referáják betegeiket. Az egy fogas CT felvételt például mikroszkópos gyökérkezeléseknél gyökérkezelés specialista, endodontus szakorvos kollegák kérnek tőlünk. Sajátjainkon kívül más rendelőkből és más szakterületekről (fül-orr-gégészet) érkező betegeknek is elvégezzük a kért fogászati és arcüreg CT-t. Amennyiben csak CT felvételre van szüksége, 2 perc alatt Önnek is elkészítjük, amit aztán CD-re írva tovább vihet saját fogorvosához.

fogászati és arcüreg CT, CT, Budapest Dentcare

Ne késlekedjen, kérjen időpontot most!

Használja ki a modern és villámgyors digitális képalkotás lehetőségét! Kérjen időpontot és rendelőnkben kedvező áron, mindössze 2 perc alatt elkészítjük a felvételt! Foglaljon időpontot, jöjjön el hozzánk és villámgyorsan képbe hozzuk!

Biztonság, vérzékenység, fogászat, fogorvos, vérzékeny betegek kezelése, szájsebészet, véralvadásgátló, vérhígító

Vegye fel velünk a kapcsolatot!