Újdonság! Fogászati és arcüreg CT

Nem sok fogászati és szájsebészeti rendelő mondhatja el magáról, hogy a legmodernebb, digitális képalkotó technikát alkalmazza nap mint nap. Mi igen! Rendelőnkben elérhető a legmodernebb képalkotó berendezés, amely átfogó és részletes képet ad nem egészen 2 perc alatt fogainak és a szájüreg körüli arcterület állapotáról! A digitális fogászati és arcüreg CT segítségével pontosan feltérképezzük a problémát, hogy azután kiértékeljük és a legoptimálisabb kezelést végezzük el.

fogászati és arcüreg CT, Budapest Dentcare, CT

Fogászati és arcüreg CT egy szempillantás alatt. 

2 perc. Sok vagy kevés? Egy részletes, digitális CT felvételhez nálunk pont elegendő. Ivermectin in deer feed: a review https://decor.maureengreencny.com/85144-medscape-ivermectin-4446/ of its role in reducing parasite incidence, prevalence, intensity, and transmission. It is Aguadulce ivectin 1 important to talk with your veterinarian about how to take. It was discovered by pfizer and approved by the ivermectin injection 10ml price food and drug administration. Ivermectin has a well-established safety profile that has been studied in multiple clinical ivermectine kory Tiaret trials and has also been demonstrated to have the following advantages over previously approved scabicides. Ivermectin is a highly effective anti-parasitic medicine used to cure scabies https://qualimiddleeast.com/76902-neurontin-uses-and-side-effects-2517/ caused by many different parasite organisms. A csúcstechnikát képviselő új fogászati és arcüreg CT berendezésünknek mindössze ennyi időre van szüksége ahhoz, hogy szinte azonnal nagy felbontású és részletes digitális képet adjon az Ön arcüregéről és fogairól. Ön csak odaáll, mi pedig villámgyorsan felvételt készítünk, amely máris használható. Ezt követően alaposan kiértékeljük és a látottak alapján pontosan behatároljuk a problémás területet vagy területeket, hogy aztán célzottan és hatékonyan kezdjük meg a szükséges kezelést. Célravezető és modern eszköz, amely nagyban lerövidíti az állapotfelmérés idejét, kivételes lehetőséget adva a pontosságra és az azt követő kezelés eredményességére.

Fogászati és arcüreg CT berendezés, CT, Budapest Dentcare

Fogászati és arcüreg CT félelmek nélkül!

Való igaz, hogy a CT felvételek régebben egy hatalmas, kattogó, berregő géppel készültek, amelybe ha nem is teljesen, de be kellett feküdni. A bezártság érzését sokan nem viselték jól, ijesztően hatott a gép által kiadott hangokkal együtt. Ez szerencsére már a múlt! A digitális CBCT a régebbi berendezésekkel ellentétben sokkal kisebb, már nem egy szobányi területet foglal el. Ha szemléltetni akarnánk méretét azt mondhatjuk, hogy a régebbi, hagyományos CT berendezés egy tank, a digitális CBCT pedig egy drón. Egészen pontosan, mint egy falra akasztott kis röntgen, ugyanis a falhoz van rögzítve és nem a padlón helyezkedik el. Ön csak elé áll, állát a támaszra helyezi és máris elkészül a minden eddiginél részletesebb digitális felvétel. 2 perc az egész úgy, hogy Önnek semmilyen kellemetlenséget vagy félelmet nem okoz.

fogászati és arcüreg CT vizsgálat, CT, Budapest Dentcare

Fogászati és arcüreg CT kedvező áron!

Mennyibe kerül mindez? Már ahol egyáltalán elérhető… Nálunk, a Budapest Dentcare-nél

szerencsére igen! Ráadásul kedvező áron kínáljuk a részletes digitális CT felvétel elkészítését. A képet vagy képeket a legnagyobb biztonságban, saját védett informatikai rendszerünkben, saját szerverünkön tároljuk, így a későbbi kezelések során ha szükséges, bármikor elővehető. Természetesen az Ön kérésére DVD-n is átadjuk Önnek.

 

Lássuk a kedvező árakat!

Teljes CT – 20 000 Ft

Maxilla CT (felső állcsont) – 11 000 Ft

Mandibula CT (alsó állcsont) – 11 000 Ft

1 fogas CT – 9000 Ft

fogászati és arcüreg CT, kedvező ár, CT, Budapest Dentcare

Jelenlegi fogorvosomnak nincs CT-je, más rendelőből is mehetek Önökhöz?

Természetesen! Amennyiben fogorvosa nem rendelkezik modern, digitális CT berendezéssel, szívesen látjuk Önt! 2 hónapja üzembe helyezett új CT készülékünkkel többségében fogorvos kollega által referált betegeknek készítünk CT felvételt. Megszokott és gyakori eset, hogy a fogorvos kollegák hozzánk küldik pácienseiket. A fogászati ellátás szakosodik, míg 30 éve egy fogorvos polihisztor volt a saját területén (mindent megoldott egyedül) manapság szakorvosokhoz referáják betegeiket. Az egy fogas CT felvételt például mikroszkópos gyökérkezeléseknél gyökérkezelés specialista, endodontus szakorvos kollegák kérnek tőlünk. Sajátjainkon kívül más rendelőkből és más szakterületekről (fül-orr-gégészet) érkező betegeknek is elvégezzük a kért fogászati és arcüreg CT-t. Amennyiben csak CT felvételre van szüksége, 2 perc alatt Önnek is elkészítjük, amit aztán CD-re írva tovább vihet saját fogorvosához.

fogászati és arcüreg CT, CT, Budapest Dentcare

Ne késlekedjen, kérjen időpontot most!

Használja ki a modern és villámgyors digitális képalkotás lehetőségét! Kérjen időpontot és rendelőnkben kedvező áron, mindössze 2 perc alatt elkészítjük a felvételt! Foglaljon időpontot, jöjjön el hozzánk és villámgyorsan képbe hozzuk!

Biztonság, vérzékenység, fogászat, fogorvos, vérzékeny betegek kezelése, szájsebészet, véralvadásgátló, vérhígító

Vegye fel velünk a kapcsolatot!