Telefonos bejelentkezés:

+36 20 550 0942

Magán fogorvos

Magán fogorvos, budapesti, jól frekventált helyszínen. Várjuk Önt jól felszerelt modern rendelőnkben, ahol magasan képzett fogorvosaink garantálják a fájdalommentes kezeléseket és a biztos, tartós végeredményt. Ismerje meg szakorvosainkat, kezeléseinket, és foglaljon hozzánk időpontot!
Időpontot kérek
Magán fogorvos Budapest szívében

Milyen előnyökkel jár a magán fogorvos?

Gyors ellátás

Magán fogászati rendelőnkben rövid várakozási időre számíthat az időpont kéréstől a kezelésig. Mivel az ellátás során nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni igényekre, a sürgős kezelést igénylő betegeket 24 órán belül tudjuk fogadni, így nem kell heteket várnia a szükséges kezelésre. 

Magas színvonalú technológia és kezelések

Ha Ön a magán fogászat mellett dönt, biztos lehet abban, hogy rendelőnk a legújabb fogászati technológiákkal és eszközökkel dolgozik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy modern, fájdalommentes és hatékony kezeléseket nyújtsunk Önnek, így garantálva a minden esetben tartós végeredményt.

Kényelem

A fogorvosi magánrendelés során kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Ambuláns fogászati ellátásunkban betegeink egyre gyakrabban kérik a szedálásos vagy altatásos kezelést rendelőnkben. Emellett külön figyelmet fordítunk a kényelmes, tágas várótermek, ingyenes parkolási lehetőség, és a rendelőnk könnyű elérhetőségére is. Prioritásunk a tisztaság. Betegeink visszajelzése alapján a legtisztább rendelőnek tartják fogászati, szájsebészeti klinikánkat. Továbbá nem csak fogorvosaink, de minden kollégánk készséges, kedves és nagyon segítőkész.

Személyre szabott ellátás

A fogászati magánrendelés során nagy hangsúlyt fektetünk a páciensek személyre szabott ellátására. Fogorvosaink minden esetben alaposan kivizsgálják a probléma gyökerét, és mindig részletes és személyre szabott kezelési tervet állítanak elő.

Széles szolgáltatási választék

Széles körű szolgáltatásokat kínálunk. Minden szükséges vizsgálatot és kezelést el tudunk végezni rendelőnkben, így Önnek nem kell tovább mennie. Betegeink nagy százalékát fogorvos kollegák referálják rendelőnkbe mikroszkópos gyökérkezelésre és/vagy szájsebészetre, ami nagy elismerés részünkre.

Munkatársaink

Dr. Deák
György András
Rendelő vezető fogorvos
BP Dentcare - Dr Deák György András
Dr. Vida Lívia
Fogorvos
BP Dentcare - Dr Vida Lívia
Patainé Pásztor Blanka
Fogászati szakasszisztens
BP Dentcare - Patainé Pásztor Blanka
Okolicsny Dóra
Fogászati szakasszisztens
BP Dentcare - Okolicsny Dóra
Szondy Katalin
Fogászati szakasszisztens,
Dentálhigiénikus
BP Dentcare - Szondy Katalin

Magán fogorvos: Miért érdemes a Budapest Dentcare fogorvosi rendelőt választani?

Nálunk Ön az első

Magán fogászati rendelőnkben nem hagyunk homályos részleteket, vagy megválaszolatlan kérdéseket. Szájsebész és fogorvos kollégáink minden apró részletet alaposan megvitatnak a páciensekkel a kezelés előtt. Mi csak akkor vagyunk teljes mértékben elégedettek, ha Ön kiváló és tökéletes eredménnyel és elégedetten távozik a rendelőnkből. Éppen ezért minden esetben részletes kivizsgálásra kerül sor és teljes mértékben személyre szabott kezeléseket nyújtunk. 

Magán fogorvos Budapest központi helyén

Magán fogászat Budapest szívében? Igen! Rendelőnk Zugló zöldövezetében, az Örs vezér terétől mindössze 5 perc séta távolságra található. Tömegközlekedéssel rendkívül egyszerűen megközelíthető. Hiszen akár 2-es metróval, 8-as vagy 9-es HÉV-vel, trolibusszal, vagy több busz és villamos lehetőséggel is eljöhet hozzánk. 

Ha pedig autóval érkezik, akkor a rendelőnk előtt, valamint az egész utcában ingyenesen parkolhat.

Magán fogorvos: nálunk lehet kellemes élmény a fogászati kezelés

Nagyon jól tudjuk, hogy milyen sokan félnek a fogorvosoktól, és ezért akár a végsőkig is halogatják, hogy elmenjenek. Ha korábban már volt rossz tapasztalata, ne féljen, nálunk biztonságban érezheti magát! Igény esetén szedálásban és/vagy altatásban is végzünk fogászati kezelést. Minden fogorvos és szájsebész kollégánk nagyon kedves, megértő és barátságos, akik szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre. Emellett a rendelőnk egy zöld, kertvárosi övezetben található, és a rendelőnk belső tere is nyugalmat áraszt magából. 

Magas szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák

Csapatunk összes tagja kiváló szakemberekből áll, akik magasan képzettek és a tudásukat is folyamatosan fejlesztik. Az ő szakmai felkészültségüket teszi teljessé rendelőnk szakmai vezetője, Dr. Deák György, aki már több mint 30 éve praktizál, ez idő alatt pedig nemzetközi tapasztalatokra is szert tett. 
Őrizze meg vagy éppen szerezze vissza fogai egészségét velünk!

Budapest Dentcare szájsebészet

Miben nyújtunk Önnek segítséget magán fogászati rendelőnkben?

Széleskörű szolgáltatásainknak köszönhetően szinte minden fogászati problémára tökéletes megoldást. 

Fogpótlás: Legyen az implantáció, fogkorona, foghíd vagy Valplast fogsor, minden esetben garantáltan tartós megoldást kínálunk Önnek.

Fogászati CT: CBCT felvétel és panoráma röntgen a legmodernebb eszközökkel.

Fogfájás kezelése: Miden esetben alaposan kivizsgáljuk a fájó fog okát, akár fogászati góckutatással és mindent megteszünk azért, hogy az összes menthető fogát megmentsük. Gyökérkezelés és fogtömés szolgáltatásainkat a legmodernebb technológiával végezzük, így garantált a fájdalommentes kezelés.

Esztétikai fogászat: Ínyplasztika és fogfehérítés szolgáltatásainkra is ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetünk. 

Egészséges fogakat és gyönyörű mosolyt szeretne?
Kérjen időpontot fogászatunkra!
©  2023 Budapest Dentcare Kft.
Website by
Marketing21
crossmenu