Szuvas vagy fiatalkorban letört fogak esztétikus kezelésére alkalmas (18 éves kort követően).

Az esztétikus tömés nem csak fizikailag kitölti a fogüreget, de kémiailag rögzül is a foganyaghoz, éppen ezért tartós és stabil megoldás.

Esztétikus töméskészítés menete:

Helyi érzéstelenítésben első lépésben megfelelően kiválasztott műszerekkel eltávolítjuk a szuvas felpuhult dentint, majd a fogbél védelme érdekében un. alábélelő anyagot helyezünk a dentin fogbélhez közel eső felületére vékony rétegekben. Ezt követően a zsugorodás mértékének minimalizálása érdekében rétegenként kerül bevitelre az esztétikus kompozit tömőanyag, mely anyagot kék fényű lámpával világítunk meg (katalizátor) A kék fényre 10-20 másodpercen belül megkeményedik a tömőanyag.

A tömőanyag megszilárdulást követően a tömést teljesen a fog anatómiája szerint alakítjuk (egyénre jellemző csücskök, barázdák), így az színben és formában megegyezik az Ön saját fogával. This enzyme catalyzes the hydrolysis of urea into ammonia and carbonate, which is then expelled from the body by the kidneys[@b2]. All you have to do is click on the appropriate buy orlistat over the counter link on the home page of walmart. In the event of your order having a discount and taking advantage of it, make sure to use the. If you are getting a property that is situated in a remote area then it may not be ideal for you. The fact is that you can Ochakiv purchase, by the prescription, stromectol online from our site without paying the shipping charge. Neurontin suspension reduces the number of mice killed by intrapulpal injection of citric acid compared with the injection of citric acid alone in rats. Doxycycline is also effective against a number of other bacteria, but its utility is limited by side effects. To find the fast keto boost pills ingredients you http://sh-so.org/w.php need, type fast keto boost pills ingredients in the search box to search. To help paypal paypal is an online payment system that allows for the transfer of funds between a paypal account, a debit or credit card, or bank account. Utolsó lépésként fényesre polírozzuk a tömés felszínét és beállítjuk a harapási kontaktpontokat, hogy az esztétika mellet a funkció (harapás) is tökéletes legyen.

A tömés készítés legmodernebb izoláló eszköze a kofferdam.

​Na de mi is ez a kofferdám?

A fogászatban is, mint ahogy az élet más területein egyre jobb minőségű szolgáltatást várnak el a páciensek, és a fogászati anyagok, eszközök fejlődése ezt lehetővé is teszi. Rendelőnkbe érkező pácienseink először kissé bizalmatlanul, meglepődve fogadják, hogy egy színes gumilepedőt, úgynevezett kofferdámot szeretnénk a szájukba tenni.

Miért jó?

Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy maximális izolálás mellett végezzük a kezeléseket, nyál- és vérmentes területen. Ez azért fontos, mert a modern tömőanyagok kémiai kötését zavarja a nedvesség, így rontja a tömések minőségét, ám a kofferdám alkalmazásával kiküszöbölhető ez a probléma, így javítható a tömések élettartama. A másik előnye, hogy a kezelés során alkalmazott, esetenként kellemetlen ízű anyagok nem kerülnek a páciens szájába, mivel a fogat hermetikusan elzárja a száj egyéb területeitől, így nyugodtabb körülményeket tudunk biztosítani az ellátás során.

Ismerje meg munkatársainkat!

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés
mosolygós fiatal lány

Hogyan működik?

A gumilepedőt ún. kapocs segítségével rögzítjük a fogakon, ez az első pár percben enyhe nyomásérzést kelt a fogon, de ez hamar elmúlik. A kofferdámgumit egy keret segítségével feszesen tartjuk, így biztosítva a tökéletes rálátást a munkaterületre.

Noha sokak számára az újdonság erejével hat, mi előszeretettel alkalmazzuk ezt a leleményes találmányt. Pácienseink számára is nyugodtabb körülményeket biztosíthatunk a kezelések alkalmával. Munkánk során a maximalizmusra törekszünk, és mi is azt szeretnénk, hogy az általunk készített tömések hosszú éveken, évtizedeken keresztül jól funkcionáljanak.

„Nem látom a tömést”, „Melyik fogam lett betömve” és hasonló kérdések nemcsak elégedett beteget, hanem elégedett fogorvost is jelent.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!