Telefonos bejelentkezés:

+36 20 550 0942

Budapest Dentcare
Fogászati rendelő & szájsebészet

Ismerje meg fogászati rendelőnket és munkatársainkat!

Fogásszat Zugló szívében

Rendelőnk Zuglóban, az Örs vezér teréhez közel, onnan gyalog is könnyen megközelíthető helyen, csendes, nyugodt, családi házas környezetben található. Fogászatunk előtt a parkolás ingyenes.

A modernül berendezett, minimal design-t követő tágas terekkel igyekeztünk pácienseinknek megnyugtató légkört kialakítani.

Rendelőnk a mai modern fogászati elvárásoknak mind berendezésében, mind felszereltségében, mind szakmaiságában maximálisan megfelel.

Helyben tudjuk biztosítani a digitális panorámaröntgen felvételt, általános fogászati kezeléseket, ambuláns szájsebészeti ellátást, fogászati implantációt.

A Budapest Dentcare elsődleges célja az Ön egészséges és elégedett mosolya!

Munkatársaink

Dr. Deák
György András
Rendelő vezető fogorvos
BP Dentcare - Dr Deák György András
Dr. Demeter Balázs
Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos
BP Dentcare - Dr Demeter Balázs
Patainé Pásztor Blanka
Fogászati szakasszisztens
BP Dentcare - Patainé Pásztor Blanka
Okolicsny Dóra
Fogászati szakasszisztens
BP Dentcare - Okolicsny Dóra
Szondy Katalin
Fogászati szakasszisztens,
Dentálhigiénikus
BP Dentcare - Szondy Katalin

Ismerje meg fogorvosainkat!

BP Dentcare - Dr Deák György András

Dr. Deák György András

Rendelő vezető fogorvos

Fog és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, dentoalveoláris szájsebész szakorvosa vagyok, 2021 óta aktívan részt veszek a dentoalveolaris szájsebész szakképzésben, mint tutor (Semmelweis Egyetem), jelenleg is két rezidens szájsebész szakképzését felügyelem.

A periimplantisit, illetve a gyógyszer okozta állcsontelhalás aetiologiájában a genetikai mutáció szerepét előként vetettem fel 2015-ben.

1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán. Ezután a Vas Megyei Kórház /Szombathely/ Szájsebészeti osztályán kezdtem dolgozni. Elsődlegesen a bonyolultabb, minimális csontállománnyal rendelkező, irányított csontpótlást igénylő implantációs esetekre specializálódtam, szájsebészeti, implantációs pácienseim többségét kollegák referálják bízva +30 éves tapasztalatomban.

Több tíz éves nemzetközi gyakorlati tapasztalattal rendelkezek, dolgoztam Ausztráliában, Dél Afrikában és Angliában.

Hobbim: síelés, vitorlázás, klasszikus zene, kertészkedés

BP Dentcare - Dr Oláh-Pólik Flóra

Dr. Oláh-Pólik Flóra

Fogorvos

A fogorvosi szakma számomra a legszebb hivatás, mert pácienseim egészségét úgy tudom helyreállítani/ megőrizni, hogy a folyamatosan megújuló technológia, valamint a szakmai háttértudás segítségével, saját kezeimmel hozhatok létre szép mosolyt és funkcionális fogazatot.

Fogorvosdoktori oklevelemet a Semmelweis Egyetemen szereztem 2016-ban. Már az egyetemi éveim alatt több országban végeztem tanulmányi félévet és szakmai gyakorlatot: Lengyelországban, Németországban és Ausztriában. Nagy álmom vált valóra, amikor 2,5 évet Norvégiában dolgoztam egy kedves kisváros egyetlen magánrendelőjében.

Mindent megteszek azért, hogy pácienseim biztonságban érezzék magukat a fogorvosi székben, minden kérdésükre választ kapjanak a kezeléseket megelőzően, és a számukra legmegfelelőbb, tökéletes eredményt kaphassák. A fogászaton belüli legfőbb érdeklődési köreim a konzerváló fogászat és a szájsebészet.

BP Dentcare - Dr Demeter Balázs

Dr. Demeter Balázs

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2004-2006-ig aneszteziológus rezidensként a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinikáján, majd szakorvosjelöltként a Váci Jávorszky Ödön kórházban, később, szakorvosként a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján gyűjtöttem szakmai tapasztalatot.

Részállásban gyakorlatot szereztem a sürgősségi betegellátásban felnőtt háziorvosi ügyeletek munkatársaként, illetve az Országos Mentőszolgálatnál. Jelenleg vállalkozó aneszteziológusként számos fővárosi és vidéki kórházban, illetve az Országos Mentőszolgálat Mentőmotoros Szolgálatánál dolgozom.

Lényegesnek tartom a betegközpontú, minőségi munkavégzést, a megfelelő, személyre szabott tájékoztatást.

BP Dentcare - Dr Vida Lívia

Dr. Vida Lívia

Fogorvos

Diplomámat 2020-ban szereztem meg a Semmelweis Egyetemen, azóta a magán és államilag finanszírozott páciensek ellátásában is részt vettem.

Fő érdeklődési köröm a szájsebészet és a protetika, melyekben igyekszem minél nagyobb gyakorlatra szert tenni. 2022 augusztusa óta Semmelweis Egyetem szájsebész szakorvos rezidense vagyok.

Munkámban empatikus és határozott vagyok, jellemző rám a precizitás. Szeretek csapatban dolgozni és együttműködni más szakterületeket képviselő kollégáimmal.

Kezeléseim során nagy hangsúlyt fektetek a nyugodt és vidám légkör kialakítására. Célom, hogy pácienseim úgy érezzék, a fogászati kezelés lehet pozitív élmény is.

Egészséges fogakat és gyönyörű mosolyt szeretne?
Kérjen időpontot fogászatunkra!
©  2023 Budapest Dentcare Kft.
Website by
Marketing21
crossmenu