Rólunk

Rendelőnk Zuglóban, az Örs vezér teréhez közel, onnan gyalog is könnyen megközelíthető helyen, csendes, nyugodt, családi házas környezetben található. Fogászatunk előtt a parkolás ingyenes.

A modernül berendezett, minimal design-t követő tágas terekkel igyekeztünk pácienseinknek megnyugtató légkört kialakítani.

Rendelőnk a mai modern fogászati elvárásoknak mind berendezésében, mind felszereltségében, mind szakmaiságában maximálisan megfelel.

Helyben tudjuk biztosítani a digitális panorámaröntgen felvételt, általános fogászati kezeléseket, ambuláns szájsebészeti ellátást, fogászati implantációt.

A Budapest Dentcare elsődleges célja az Ön egészséges és elégedett mosolya!

Munkatársaink

fogorvos

Dr Buknicz Dalma

Fogorvos

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.

Az orvostudomány iránti érdeklődésem egész fiatal koromban kialakult, mindig is vonzó és különleges hivatásnak tekintettem a gyógyítást.
Véglegesen középiskolában fogalmazódott meg bennem egy szakmai ismertető és látogatás hatására, hogy a fogorvosi hivatás mellett kötelezzem el magam. Az esztétika mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, ezért is áll közel hozzám az esztétikai fogászat, valamint a tökéletes fogpótlás készítése.

Kiemelten ügyelek arra, hogy pácienseim tisztában legyenek az előttük álló kezelések
folyamatával, a megelőzés fontosságával és mikéntjével.
Hobbim a  grafika, festészet, fotográfia, divattervezés.

Dr Deák György András

Fog és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, dentoalveoláris szájsebész szakorvos, endodontus szakorvos képzés tutora (Semmelweis Egyetem), fogpótlástan szakorvos képzés tutora (Semmelweis Egyetem)

1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán. Ezután a Vas Megyei Kórház /Szombathely/ Szájsebészeti osztályán kezdtem dolgozni.

Szakvizsgáit 1991-ben (Fog-és Szájbetegségek), 2012-ben (Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan) és 2016-ban (Dento-alveolaris sebészet) szerezte. Fogorvosi implantológával 1995 óta foglalkozik.

Több tíz éves nemzetközi gyakorlati tapasztalattal rendelkezek, dolgoztam Ausztráliában, Dél Afrikában és Angliában.

Hobbim: síelés, vitorlázás, klasszikus zene, kertészkedés

fogorvos

Dr Demeter Balázs

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2004-2006-ig aneszteziológus rezidensként a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinikáján, majd szakorvosjelöltként a Váci Jávorszky Ödön kórházban, később, szakorvosként a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján gyűjtöttem szakmai tapasztalatot.

Részállásban gyakorlatot szereztem a sürgősségi betegellátásban felnőtt háziorvosi ügyeletek munkatársaként, illetve az Országos Mentőszolgálatnál. Jelenleg vállalkozó aneszteziológusként számos fővárosi és vidéki kórházban, illetve az Országos Mentőszolgálat Mentőmotoros Szolgálatánál dolgozom.

Lényegesnek tartom a betegközpontú, minőségi munkavégzést, a megfelelő, személyre szabott tájékoztatást.

fogorvos

Dr Jámbor Ákos

Fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Érdeklődésemet már a tanulmányaim során is elsősorban a konzerváló fogászat, különösképpen az endodoncia keltette fel. Elkötelezettségem ilyen irányba azóta sem változott, emellett szívesen foglalkozom esztétikus protetikai munkák készítésével is.  Munkám során fontosnak tartom a barátságos hangulat megteremtését, miközben a pácienseim számára modern technikák segítségével a lehető legjobb megoldást igyekszem kínálni minden tekintetben.

Hobbik: labdarúgás, sportesemények látogatása, utazás

Dr Kovács Sarolta - Budapest Dentcare

Dr Kovács Sarolta

Fogszabályozó szakorvos

Már a fogorvosi egyetem megkezdésekor tudtam, hogy fogszabályozással szeretnék foglalkozni.
2017-ben megszereztem a Fogszabályozási Szakorvos szakvizsgát a budapesti Semmelweis Orvostudományi egyetemen.

A fogszabályozás azon ága, amelyet én képviselek, rendkívül dinamikusan fejlődő területe az orvoslásnak. Rendszeresen részt veszek hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken, hogy elsajátíthassam ezeket az innovatív technikákat.

Hiszek az időtálló minőségben és az egyediségben.

Szabadidőmet legszívesebben a természetben töltöm: lovaglással, túrázással, hegymászással, utazással.

Dr Oláh-Pólik Flóra

Fogorvos

A fogorvosi szakma számomra a legszebb hivatás, mert pácienseim egészségét úgy tudom helyreállítani/ megőrizni, hogy a folyamatosan megújuló technológia, valamint a szakmai háttértudás segítségével, saját kezeimmel hozhatok létre szép mosolyt és funkcionális fogazatot.

Fogorvosdoktori oklevelemet a Semmelweis Egyetemen szereztem 2016-ban. Már az egyetemi éveim alatt több országban végeztem tanulmányi félévet és szakmai gyakorlatot: Lengyelországban, Németországban és Ausztriában. Nagy álmom vált valóra, amikor 2,5 évet Norvégiában dolgoztam egy kedves kisváros egyetlen magánrendelőjében.

Mindent megteszek azért, hogy pácienseim biztonságban érezzék magukat a fogorvosi székben, minden kérdésükre választ kapjanak a kezeléseket megelőzően, és a számukra legmegfelelőbb, tökéletes eredményt kaphassák. A fogászaton belüli legfőbb érdeklődési köreim a konzerváló fogászat és a szájsebészet.

Klinikai fogászati higiénikus

Porgesz Brigitta

Klinikai fogászati higiénikus

Fogtechnikusként kezdtem a fogászati „pályafutásomat”, de jobban érdekelt a fogászat azon területe ahol páciensekkel is lehet foglalkozni, ezért döntöttem úgy, hogy elvégzem a fogászati asszisztens képzést 2018-ban.

Így nem csak a háttérben zajló fogtechnikai munkák készítésébe látok bele, hanem a szék mellett a pácienseket megismerve is tapasztalatot szerzek.

Azt szoktam mondani, hogy végre nem csak egy lenyomatot vagy mintát látok, hanem a hozzá tartozó arcot és személyiséget is megismerem.

Asszisztálásom révén minden nap újabb és újabb esetekkel találkozom, így fejlesztem és szinten tartom a tudásomat.

A fogászati asszisztens képzést követően rögtön elkezdtem a klinikai fogászati higiénikus képzést.

A képzés elsődleges célja, hogy a páciensekkel még közvetlenebb kapcsolatot alakíthassak ki.

A fogkő eltávolítással, egyénre szabott szájápolási tanácsadással többet tehetek az egészségük megőrzésében, fogfehérítéssel pedig a ragyogó magabiztos mosolyukért.

Fontosnak tartom a páciensekkel a jó kapcsolat kialakítását, és igyekszem elérni azt, hogy ne féljenek a fogászattól, a kezelésektől.

Vidámságommal, humorommal igyekszem oldani betegeim szorongását, félelmét.

Hobbim a kirándulás, utazás, fotózás, rajzolás.

Dr Rakji Dávid - Budapest Dentcare

Dr Rajki Dávid

Fogorvos

Fogorvosi oklevelemet a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Már egyetemi éveim alatt is a legmodernebb technikák érdekeltek, kiemelten a fogpótlások, illetve a konzerváló fogászat területén, valamint sosem sajnáltam az időt, hogy mindig a legesztétikusabb eredmény szülessen.

Személyesen legfontosabbnak tartom a fájdalommentes kezelést, a precíz, minőségi munka készítését, valamint a nyílt, őszinte kommunikációt a pácienseimmel, amelyben bármikor lehetőség van kérdezni. Olyan ellátást szeretnék adni, amelyet én is szívesen kapnék páciensként.

Hobbim a túrázás, csellózás, valamint a fotózás és videózás.