Rendelőnk Zuglóban, az Örs vezér teréhez közel, onnan gyalog is könnyen megközelíthető helyen, csendes, nyugodt, családi házas környezetben található. Fogászatunk előtt a parkolás ingyenes.

A modernül berendezett, minimal design-t követő tágas terekkel igyekeztünk pácienseinknek megnyugtató légkört kialakítani.

Rendelőnk a mai modern fogászati elvárásoknak mind berendezésében, mind felszereltségében, mind szakmaiságában maximálisan megfelel.

Helyben tudjuk biztosítani a digitális panorámaröntgen felvételt, általános fogászati kezeléseket, ambuláns szájsebészeti ellátást, fogászati implantációt.

A Budapest Dentcare elsődleges célja az Ön egészséges és elégedett mosolya!

Munkatársaink

deakgyorgyandras

Dr Deák György András

Fog és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, dentoalveoláris szájsebész szakorvos

1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán. Ezután a Vas Megyei Kórház /Szombathely/ Szájsebészeti osztályán kezdtem dolgozni.

Szakvizsgáit 1991-ben (Fog-és Szájbetegségek), 2012-ben (Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan) és 2016-ban (Dento-alveolaris sebészet) szerezte. Fogorvosi implantológával 1995 óta foglalkozik.

Több tíz éves nemzetközi gyakorlati tapasztalattal rendelkezek, dolgoztam Ausztráliában, Dél Afrikában és Angliában.

Hobbim: síelés, vitorlázás, klasszikus zene, kertészkedés

deakgyorgyandras
farkaspeter
fogorvos

Dr. Farkas Péter

Fogorvos

Fogorvosdoktori oklevelemet a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.

Úgy gondolom, hogy a fogorvoslás egy olyan sajátos segítő szakma, ahol az orvos feladata, hogy a struktúra és a funkció esztétikus helyreállításával javítsa páciensei életminőségét. Saját célkitűzésemnek is ezt a hármas egységet tekintem – természetesen törekedve a lehető legteljesebb fájdalommentességre és leggyorsabb gyógyulásra.

Ennek megfelelően magamhoz legközelebb a fogászat helyreállító és esztétikai részét érzem. A fogak helyreállítása során magától értetődően kiemelt figyelmet fordítok az esztétikumra, de ugyanilyen fontos szempont az is, hogy a helyreállított fog szerkezete és tartóssága a természetes foganyag szerkezetéhez és ellenállóságához minél hasonlóbb legyen. Ezzel a megközelítéssel elérhetem azt, hogy a végeredmény ne csak esztétikus legyen, de hosszan tartó optimális funkciót is biztosítson.

Hobbyjaim a zenélés, a fényképezés, és a labdarúgás.

farkaspeter
jamborakos
fogorvos

Dr Jámbor Ákos

Fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Érdeklődésemet már a tanulmányaim során is elsősorban a konzerváló fogászat, különösképpen az endodoncia keltette fel. Elkötelezettségem ilyen irányba azóta sem változott, emellett szívesen foglalkozom esztétikus protetikai munkák készítésével is.  Munkám során fontosnak tartom a barátságos hangulat megteremtését, miközben a pácienseim számára modern technikák segítségével a lehető legjobb megoldást igyekszem kínálni minden tekintetben.

Hobbik: labdarúgás, sportesemények látogatása, utazás

jamborakos
tokesborbala
gyökérkezelés, Dr. Tőkés Borbála

Dr Tőkés Borbála

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem.

Kezeléseim során arra törekszem, hogy a pácienseim nyugodt környezetben szakszerű kezelésben részesüljenek. Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és az endodoncia.

Hobbim a falmászás, sziklamászás.

tokesborbala
bukniczdalma
fogorvos

Dr Buknicz Dalma

Fogorvos

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.

Az orvostudomány iránti érdeklődésem egész fiatal koromban kialakult, mindig is vonzó és különleges hivatásnak tekintettem a gyógyítást.
Véglegesen középiskolában fogalmazódott meg bennem egy szakmai ismertető és látogatás hatására, hogy a fogorvosi hivatás mellett kötelezzem el magam. Az esztétika mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, ezért is áll közel hozzám az esztétikai fogászat, valamint a tökéletes fogpótlás készítése.

Kiemelten ügyelek arra, hogy pácienseim tisztában legyenek az előttük álló kezelések
folyamatával, a megelőzés fontosságával és mikéntjével.
Hobbim a  grafika, festészet, fotográfia, divattervezés.
bukniczdalma
juhaszgabriella
Dr. Juhász Gabriella

Dr Juhász Gabriella

Fogszabályozó szakorvos, Fog- és Szájbetegségek szakorvosa

1989-ben „cum laude” végeztem a SOTE Fogorvostudományi Karán

2002-től a SE Fogszabályozási és Gyermekfogászati Klinikára jártam, ahol 2004-ben megszereztem a Fogszabályozási Szakorvos szakvizsgát. Ezután fő érdeklődési területem a fogszabályozás lett. Számos továbbképzésen veszek részt, hogy tudásom naprakész legyen.

Német és spanyol nyelven középfokon beszélek.

Hobbim a művészettörténet és az utazás.

juhaszgabriella
demeterbalazs
fogorvos

Dr Demeter Balázs

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2004-2006-ig aneszteziológus rezidensként a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinikáján, majd szakorvosjelöltként a Váci Jávorszky Ödön kórházban, később, szakorvosként a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján gyűjtöttem szakmai tapasztalatot.

Részállásban gyakorlatot szereztem a sürgősségi betegellátásban felnőtt háziorvosi ügyeletek munkatársaként, illetve az Országos Mentőszolgálatnál. Jelenleg vállalkozó aneszteziológusként számos fővárosi és vidéki kórházban, illetve az Országos Mentőszolgálat Mentőmotoros Szolgálatánál dolgozom.

Lényegesnek tartom a betegközpontú, minőségi munkavégzést, a megfelelő, személyre szabott tájékoztatást.

demeterbalazs
Klinikai fogászati higiénikus

Porgesz Brigitta

Klinikai fogászati higiénikus

Fogtechnikusként kezdtem a fogászati „pályafutásomat”, de jobban érdekelt a fogászat azon területe ahol páciensekkel is lehet foglalkozni, ezért döntöttem úgy, hogy elvégzem a fogászati asszisztens képzést 2018-ban.

Így nem csak a háttérben zajló fogtechnikai munkák készítésébe látok bele, hanem a szék mellett a pácienseket megismerve is tapasztalatot szerzek.

Azt szoktam mondani, hogy végre nem csak egy lenyomatot vagy mintát látok, hanem a hozzá tartozó arcot és személyiséget is megismerem.

Asszisztálásom révén minden nap újabb és újabb esetekkel találkozom, így fejlesztem és szinten tartom a tudásomat.

A fogászati asszisztens képzést követően rögtön elkezdtem a klinikai fogászati higiénikus képzést.

A képzés elsődleges célja, hogy a páciensekkel még közvetlenebb kapcsolatot alakíthassak ki.

A fogkő eltávolítással, egyénre szabott szájápolási tanácsadással többet tehetek az egészségük megőrzésében, fogfehérítéssel pedig a ragyogó magabiztos mosolyukért.

Fontosnak tartom a páciensekkel a jó kapcsolat kialakítását, és igyekszem elérni azt, hogy ne féljenek a fogászattól, a kezelésektől.

Vidámságommal, humorommal igyekszem oldani betegeim szorongását, félelmét.

Hobbim a kirándulás, utazás, fotózás, rajzolás.

praxis manager

Gaál Bernadett

Praxis manager,

Pénzügyi végzettséggel először a vendéglátásban helyezkedtem el, majd 2013-ban szereztem fogászati asszisztens képesítést. 2014 óta dolgozom a Budapest Dentcare rendelőben

Ha Ön rendelőnket hívja, én fogadom az Ön hívását. A Budapest Dentcare fogászaton igyekszem minden betegnek és kollegának a stabil és megnyugtató hátteret biztosítani, oldott légkört teremteni. Segítem az orvosok munkáját valamint megnyugtató segítséget nyújtok pácienseinknek.

Szabadidőmben szívesen olvasok és töltöm időmet a családommal.

 

Várom megtisztelő hívását!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!