Telefonos bejelentkezés:

+36 20 550 0942

Fix fogsor

Ha először van teljes kivehető fogsora, vagy folyamatos problémái vannak műfogsorával, a fix fogsor tökéletes megoldást nyújt, amellyel újra teljes életet élhet. Biztosítja, hogy többé ne mozogjon a fogsora, miközben nyugodt szívvel keményebb ételeket is alaposan megrághat vele. Fogászatunkon a behelyezés fájdalommentesen zajlik. Kérjen időpontot még ma!
Időpontot kérek
Kedvező a fix fogsor ára a Budapest Dentcarenél
fix rögzített fogsor árak a Budapest Dentcarenél

Milyen panaszokra nyújt kiváló megoldást a rögzített fogsor?

 • Az instabil, folyton mozgó műfogsor érzékennyé teheti a fogínyt. Ez a fájdalmon túl akár ínygyulladáshoz, fekélyhez is vezethet.
 • A mozgó műfogsor szinte lehetetlenné teszi a keményebb ételek megrágását, fogyasztását.
 • Az instabil fogsor esetében ételek bejuthatnak a fogsor alá.
 • Az állandóan mozgó műfogsor a beszédben is gátolja az embert, önbizalomhiányhoz vezethet, szégyenérzést, szorongást okoz.
 • A nem stabilan rögzített fogsor megváltozott hangképzést eredményez.

Fix fogsor készítésének lépései

 1. Kollégáink minden esetben állapotfelméréssel kezdik a kezelést.
 2. Az ezt követő konzultáció folyamán lépésről lépésre felvázolják a folyamatot. Önnel egyeztetve megbeszélik a kezelés folytatásához szükséges intézkedéseket és minden felmerülő kérdésére készséggel válaszolnak.
 3. Ezután kezelőorvosa a szakértői csapattal konzultál, hogy személyre szabott, az Ön számára legideálisabb kezelést nyújthassuk. Majd elkészíti a pontos kezelési tervet, amelynek lépéseit ismerteti.
 4. A kezelés első lépésében helyi érzéstelenítés mellett extra vékony titán csavarokat rögzítünk az ínyen keresztül az állcsontba. A csavarok kis mérete miatt nem szükséges felvágni az ínyt, ezért a kezelés teljesen fájdalommentes. Körülbelül 1 óra alatt rögzítjük a csavarokat. Az alsó fogsor kezelése során 4 db, felső fogsor esetén pedig 6 db implantátumot helyezünk el.
 5. Az implantátum kiálló gömb fejeire adaptáljuk a fogsort, helyet csinálunk és puhán maradó anyaggal kitöltjük a rést.
 6. Egyéntől függően 2-6 hónap múlva behelyezzük a végleges rögzített fémpatentet, ami Önnek egy életen át nyújt biztos és kényelmes megoldást. Az abba beépített gyűrűs gumi esetleges kopás esetén könnyen cserélhető. Ennek a biztos fixálásnak köszönhetően a fogsor elmozdulása kizárt, de a műfogsor továbbra is kivehető és betehető marad.

Előnyei

 • A fog implantátumhoz teljes fogsor esetén sincs szüksége új protézis készítésére, ha meglévő fogsorával elégedett, az nem tör, csak a stabilitásával van panasza. A speciális rögzítő elemeket akár meglévő fogsorba is tudjuk rögzíteni.
 • A beavatkozáshoz nem szükséges felvágni a fogínyt, ezért elegendő helyi érzéstelenítés alkalmazása. Így teljesen fájdalommentesen zajlik az egész folyamat.
 • Biztonságos és kényelmes megoldás. A fix rögzítésnek köszönhetően, fogsora többé nem mozdul el.
 • Lehetővé teszi az ételek alaposabb megrágását, ezáltal megkönnyíti az emésztést.
 • Mivel rágás közben sem mozog a fogsor, nem töri fel az ínyt.
 • A rögzített fogsornak egyszerű az ápolása. Csak tisztításhoz szükséges kivenni, éjszaka is nyugodtan a szájban maradhat.
 • Beszédkészsége olyan lesz, mint régen.
 • Olyan érzés, mintha végre visszakapná saját fogait.

Fix fogsor árak

A Budapest Dentcare fogimplatátum árai a legkedvezőbbek Budapesten, melyről oldalunkon tájékozódhat. A kezelések azonban egyénenként eltérők lehetnek, ezért az eljárás pontos áráról az állapotfelmérés után tud szakorvosunk tájékoztatást adni.

Ön is tartós és biztos megoldást szeretne? Fix fogsor rögzítéséhez és a személyre szabott kezelési tervhez vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fogimplantátum árak
Teljes fogsor implantátum kedvező áron
Egészséges fogakat és gyönyörű mosolyt szeretne?
Kérjen időpontot fogászatunkra!
©  2023 Budapest Dentcare Kft.
Website by
Marketing21
crossmenu