Lézeres fogfehérítés

A lézeres fogfehérítés mélyebb rétegekbe hatol, mint más fogfehérítési eljárás, mégsem melegíti fel a fogakat. Továbbá a fogászati rendelőnkben alkalmazott nagy teljesítményű diódalézerrel végzett fogfehérítés eredménye sokkal maradandóbb. Ha Ön is természetesen fehér fogakra vágyik, kérjen időpontot rendelőnkbe még ma!

Lézeres fogfehérítés biztonságosan

Lézeres fogfehérítés árak

Aktuális ajánlatunk: Lézeres fogfehérítés csomag kedvező áron, 150.000 Ft helyett 90.000 Ft-ért

A csomag tartalma:

 • Dentálhigiénás kezelés, fogkőeltávolítás + polírozás
 • Lézeres fogfehérítés
 • Dentálhigiéniai tanácsadás

Az innovatív hideglézeres fogfehérítés előnyei

 • Biztonságos, mert a diódalézer nem termel hőt, ezért a manapság elterjedt ZOOM fogfehérítéssel szemben nem okoz fognyaki érzékenységet
 • A fogak színe akár 4-6 árnyalatot világosodhat egy lézeres kezelés alatt, mivel a fogszövet zománc alatti mély dentin réteget is fehéríti, a teljes fogszövetet átvilágítva
 • Hosszabban tartó fehérség a lézerfény fogszövetekben történő baktériumölő hatása miatt
 • Nincs szükség utókezelésre, bár a lézeres fogfehérítés tartóssága nagyban függ attól is, hogy milyen gondosan ügyel a szájhigiéniára, fogai tisztán tartására, illetve milyenek az étkezési szokásai. Valamint bizonyos gyógyszerek is befolyásolják fogaink színét.

Felkészült szakemberünk pontosan ellátja Önt fogmosási és szájhigiéniai tanácsokkal, a lézeres fogfehérítés mellett nálunk professzionális dentálhigiéniai kezelésben, tanácsadásban is részesül.

A lézeres fogfehérítés menete

Fogászati rendelőnkben minden pácienst egyedi kezelésben részesítünk. Ezért az első lépés az állapotfelmérés. Ilyenkor fogorvosunk megnézi, hogy minden fog egészséges-e, ugyanis előfordulhat, hogy a fogfehérítést megelőzően beavatkozás szükséges. Ez legtöbb esetben a fogkő eltávolítását jelenti. Fontos, hogy ez a kezelés nem történhet a fogfehérítés napján, legalább egy napot várni kell a két esemény között, ha nagyobb mennyiségű fogkő van és az íny gyulladt, vérzik a fogkő alatt. 

Ezt követően a szükséges beavatkozást elvégzi fogorvos kollégánk. Előfordulhat, hogy a fogkő eltávolítás mellet fogtömésre, esetleg gyökérkezelésre van szükség. A fogtömés esetén a páciens egy átmeneti tömőanyagot kap, amit a fogfehérítés után kicserélünk a végleges tömésre, annak érdekében, hogy teljesen igazodjon a kifehérített fog színéhez. 

Érzékeny fogíny esetén javasoljuk a terület védőanyaggal történő bevonatát. Ez segít megakadályozni a fogíny irritációját.
A lézeres fogfehérítés eljárás első lépése egy speciális gél felvitele a fogakra. Ezt követően a lézerkészülékkel megvilágítjuk a fogakat 30 másodpercig. Ez aktiválja a gélben lévőhidrogén-peroxidot, így a mélyebb rétegekben lévő elszíneződés is megszűnik. Ezt a műveletet minden fogsornegyednél, 5 perces szünetekkel megismételjük.

Utolsó lépésként pedig egy speciális oldattal ecseteljük a fogakat, amivel csökkentjük a fogak érzékenységét.

A kezelés végén egy speciális ózondús gyógy-fogkrémet adunk betegeinknek, mely fogkrémet kell a fogfehérítés utáni 3-4 napban használni.

Kiknek ajánljuk a lézeres fogfehérítést?

 • akiknek életmódja, munkaköre megkívánja a makulátlan, egészséges, magabiztos megjelenést (rendelőnket rendszeresen keresik fel kereskedelmi TV bemondó, műsorvezetői)
 • akik modern, hatékony, tartós és kíméletes fogfehérítési eljárást szeretnének
 • ha Ön vissza akarja kapni természetes fehér mosolyát
 • azoknak, akiknek a fogain pigmentelváltozások vannak (gyógyszer, öröklött, fluor túladagolás miatt)

Bizonyos esetekben nem javasolt a fogfehérítés

 • ha Ön várandós vagy szoptat
 • bizonyos allergiák
 • egészségtelen fogíny (gyulladt, visszahúzódott)

Lézeres fogfehérítés: Miért érdemes minket választani?

Kiemelkedő szaktudású fogorvosok

A Budapest Dentcare csapata magasan képzett szakemberekből áll, akik folyamatosan fejlesztik a tudásukat. Rendelőnk vezetője Dr. Deák György több mint 33 éves sikeres pályafutásával garantálja a fogorvosaink, szájsebész szakorvosaink és dentálhigiénikusaink szakértelmét.

Nekünk minden páciens fontos!

Minden páciens egyedi kezelésben részesül, melynek lépéseit és minden részletét alaposan megvitatjuk velük. Nálunk garantáltan nem lesznek megválaszolatlan kérdések. Ugyanis csak akkor vagyunk elégedettek, ha mindenki elégedetten, tökéletes végeredménnyel áll fel a székből.

Központi elhelyezkedés

Rendelőnk mindössze 5 perc sétára található a város egyik legfrekventáltabb csomópontjától, az Örs vezér terétől.
Számos tömegközlekedési eszközzel megközelíthet minket:

 • 2-es metró
 • a 8-as és a 9-es HÉV
 • a 80-as, 81-es és 82-es troli
 • a 3-as, 62-es és 62A villamos
 • a 31, 32-es, 45, 131, 144, 174-es busz

Amennyiben autóval érkezik hozzánk, a rendelő előtt és az utcában is ingyenes a parkolás.

Tartós és biztonságos fogfehérítési megoldást szeretne? Jelentkezzen be rendelőnkbe még ma!