Telefonos bejelentkezés:

+36 20 550 0942

Lézeres fogfehérítés

A lézeres fogfehérítés mélyebb rétegekbe hatol, mint más fogfehérítési eljárás, mégsem melegíti fel a fogakat. Továbbá a fogászati rendelőnkben alkalmazott nagy teljesítményű diódalézerrel végzett fogfehérítés eredménye sokkal maradandóbb. Ha Ön is természetesen fehér fogakra vágyik, kérjen időpontot rendelőnkbe még ma!
Időpontot kérek
Lézeres fogfehérítés biztonságosan

Az innovatív hideglézeres fogfehérítés előnyei

 • Biztonságos, mert a diódalézer nem termel hőt, ezért a manapság elterjedt ZOOM fogfehérítéssel szemben nem okoz fognyaki érzékenységet
 • A fogak színe akár 4-6 árnyalatot világosodhat egy lézeres kezelés alatt, mivel a fogszövet zománc alatti mély dentin réteget is fehéríti, a teljes fogszövetet átvilágítva
 • Hosszabban tartó fehérség a lézerfény fogszövetekben történő baktériumölő hatása miatt
 • Nincs szükség utókezelésre, bár a lézeres fogfehérítés tartóssága nagyban függ attól is, hogy milyen gondosan ügyel a szájhigiéniára, fogai tisztán tartására, illetve milyenek az étkezési szokásai. Valamint bizonyos gyógyszerek is befolyásolják fogaink színét.

Felkészült szakemberünk pontosan ellátja Önt fogmosási és szájhigiéniai tanácsokkal, a lézeres fogfehérítés mellett nálunk professzionális dentálhigiéniai kezelésben, tanácsadásban is részesül.

Bizonyos esetekben nem javasolt a fogfehérítés

 • ha Ön várandós vagy szoptat
 • bizonyos allergiák
 • egészségtelen fogíny (gyulladt, visszahúzódott)

A lézeres fogfehérítés menete

Fogászati rendelőnkben minden pácienst egyedi kezelésben részesítünk. Ezért az első lépés az állapotfelmérés. Ilyenkor fogorvosunk megnézi, hogy minden fog egészséges-e, ugyanis előfordulhat, hogy a fogfehérítést megelőzően beavatkozás szükséges. Ez legtöbb esetben a fogkő eltávolítását jelenti. Fontos, hogy ez a kezelés nem történhet a fogfehérítés napján, legalább egy napot várni kell a két esemény között, ha nagyobb mennyiségű fogkő van és az íny gyulladt, vérzik a fogkő alatt. 

Ezt követően a szükséges beavatkozást elvégzi fogorvos kollégánk. Előfordulhat, hogy a fogkő eltávolítás mellet fogtömésre, esetleg gyökérkezelésre van szükség. A fogtömés esetén a páciens egy átmeneti tömőanyagot kap, amit a fogfehérítés után kicserélünk a végleges tömésre, annak érdekében, hogy teljesen igazodjon a kifehérített fog színéhez. 

Érzékeny fogíny esetén javasoljuk a terület védőanyaggal történő bevonatát. Ez segít megakadályozni a fogíny irritációját.
A lézeres fogfehérítés eljárás első lépése egy speciális gél felvitele a fogakra. Ezt követően a lézerkészülékkel megvilágítjuk a fogakat 30 másodpercig. Ez aktiválja a gélben lévőhidrogén-peroxidot, így a mélyebb rétegekben lévő elszíneződés is megszűnik. Ezt a műveletet minden fogsornegyednél, 5 perces szünetekkel megismételjük.

Utolsó lépésként pedig egy speciális oldattal ecseteljük a fogakat, amivel csökkentjük a fogak érzékenységét.

A kezelés végén egy speciális ózondús gyógy-fogkrémet adunk betegeinknek, mely fogkrémet kell a fogfehérítés utáni 3-4 napban használni.

Lézeres fogfehérítés - Budapest Dentcare

Kiknek ajánljuk a lézeres fogfehérítést?

 • akiknek életmódja, munkaköre megkívánja a makulátlan, egészséges, magabiztos megjelenést (rendelőnket rendszeresen keresik fel kereskedelmi TV bemondó, műsorvezetői)
 • akik modern, hatékony, tartós és kíméletes fogfehérítési eljárást szeretnének
 • ha Ön vissza akarja kapni természetes fehér mosolyát
 • azoknak, akiknek a fogain pigmentelváltozások vannak (gyógyszer, öröklött, fluor túladagolás miatt)

Lézeres fogfehérítés árak

A csomag tartalma:

 • Dentálhigiénás kezelés, fogkőeltávolítás + polírozás
 • Lézeres fogfehérítés
 • Dentálhigiéniai tanácsadás

Kedvezményes fogfehérítés árak

Aktuális ajánlatunk: Lézeres fogfehérítés csomag kedvező áron, 150.000 Ft helyett 90.000 Ft-ért.

Lézeres fogfehérítés: Miért érdemes minket választani?

Kiemelkedő szaktudású fogorvosok
A Budapest Dentcare csapata magasan képzett szakemberekből áll, akik folyamatosan fejlesztik a tudásukat. Rendelőnk vezetője Dr. Deák György több mint 33 éves sikeres pályafutásával garantálja a fogorvosaink, szájsebész szakorvosaink és dentálhigiénikusaink szakértelmét.
Központi elhelyezkedés
Rendelőnk mindössze 5 perc sétára található a város egyik legfrekventáltabb csomópontjától, az Örs vezér terétől.
Számos tömegközlekedési eszközzel megközelíthet minket:

2-es metró
a 8-as és a 9-es HÉV
a 80-as, 81-es és 82-es troli
a 3-as, 62-es és 62A villamos
a 31, 32-es, 45, 131, 144, 174-es busz

Amennyiben autóval érkezik hozzánk, a rendelő előtt és az utcában is ingyenes a parkolás.
Nekünk minden páciens fontos!
Minden páciens egyedi kezelésben részesül, melynek lépéseit és minden részletét alaposan megvitatjuk velük. Nálunk garantáltan nem lesznek megválaszolatlan kérdések. Ugyanis csak akkor vagyunk elégedettek, ha mindenki elégedetten, tökéletes végeredménnyel áll fel a székből.

Pácienseink visszajelzései

Az tetszik a legjobban, hogy mindent megtesznek, hogy fájdalommentesek legyenek a kezelések, mindezt kellemes környezetben és ami még nagyon fontos, hogy nagyon kedvesek a páciensekkel.
- G. Nikoletta
Minden szempontból tökéletes. Kedves emberek, modern eszközök, kifogástalan szolgáltatás!
- K. Evelyn
Lézeres fogfehérítésre jelentkeztem. Nagyon kedves, figyelmes, korrekt, szakmailag precíz, profi hozzáállást tapasztaltam Brigitől. Csak ajánlani tudom!
- F. Eszter
Egészséges fogakat és gyönyörű mosolyt szeretne?
Kérjen időpontot fogászatunkra!
©  2023 Budapest Dentcare Kft.
Website by
Marketing21
crossmenu