Telefonos bejelentkezés:

+36 20 550 0942

Technológiai korszerűsítés
a Széchenyi 2020 program keretében

Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását!

„Technológiai korszerűsítés a Budapest Dentcare Kft.-nél” című, VEKOP-1.2.6-20-2020-00598 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból feltételesen visszatérítendő támogatás formájában történt.

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:9 000 000.- Ft
INTENZITÁS:70%
TÉNYLEGES BEFEJEZÉS:2020. 10. 26.

Vállalkozásunk a projekt végrehajtásának eredményeképpen az alábbi eszközök kerültek beszerzésre és üzembe helyezésre rendelőnkbe:

A projekt megvalósításával rendelőnkben üzembe helyezésre került egy Owandy Imax CBCT röntgengép.

Az Owandy Imax 3D CBCT-je a világ legkisebb falra szerelhető fogászati 3D röntgene. Súlya csak 66kg, így a röntgenhelyiség bármelyik falára ráhelyezhető. A 3D-s látható mező 9,3×8.6 cm, mely lehetővé teszi a komplett állkapcsok vizsgálatát. Később lehetőség van 12×10 cm-es FOV bővítésre. A készülék CAD/Cam kompatibilis. STL és DICOM fájlokat kezel. Nagy előnye a többi készülékhez képest a szemtől szembeni pozicionálás: nem tükörből vagy oldalról állítjuk be a páciens fejét, hanem szemből és eznagyon pontos és éles képhez vezet. A fej beállítása motorizált, LED fény segít a frankfurti horizontális és a középvonal pontos beállításához. 16 különböző program közül lehet választani, többek között jobb és bal oldali TMJ felvétel, sinus, mandibula, maxilla, front, jobb vagy bal oldal, gyermek felvételek stb. A felvételek a képernyő 4 részében egyidőben is látható a koronális, axiális,szagitális és a 3D rész.

Pályázatunk hozzásegítette vállalkozásunkat kapacitásainak és termelékenységünk bővítésére, eszközeink modernizációjához.

©  2023 Budapest Dentcare Kft.
Website by
Marketing21
crossmenu