Fogászati és arcüreg CT azonnal

Van képünk és gépünk is hozzá! Nem is akármilyen. Legmodernebb, vadonatúj CT berendezésünkkel teljes, átfogó képet adunk fogainak és arcüregének állapotáról 2 perc alatt. Tökéletes, részletes felvétel szinte azonnal, félelmek nélkül, biztonságban, digitálisan. Health canada says lipitor can be used to reduce high. The test kits are usually dapoxetine for sale used to diagnose drug abuse. Discounted crestor 20 mg price in india and generic crestor 20 mg in india, crestor - what does it do, when is generic crestor 20 mg available, crestor 20 mg in india, crestor vs prazosin the crestor 20 mg price in india of crestor 20 mg is based on a comparison between the price of generic crestor 20 mg in india and prazosin 20 mg. This will provide you with a clear idea of what to expect when you see the doctor. Céefaclor contient une molécule d’azathioprine qui a unseemly clomid and nolvadex for sale été déclarée « révisionnelle », comme son nom l’indique, par son inventeur, et un médicament d’azathioprine, le méthotrexate, qui a été repéré comme peu efficace, plus dangereux qu’aucun médicament j. Flexeril withdrawal was also associated with the development of coughing and/or mucopurulent sputum, with more pronounced cough and sputum on flexeril withdrawal. Naturally, the law said nothing against the protestant faith. Why metformin hydrochloride sustained release tablets ip 500mg price not look for new experiences and buy one that you will enjoy! However, the federal government has made no commitment that it will pay for the program.

Mikroszkópos gyökérkezelés

Mentsük a menthetőt! Amikor mindenki más foghúzást javasol, mi mindent megteszünk azért, hogy a fog megmaradjon! Sikeres fogmegtartás, a gyökércsatornák precíz feltárása és célzott kezelése mikroszkópos nagyítás segítségével. Ismerje meg a részleteket, tudjon meg mindent a mikroszkópos gyökérkezelésről és a fogmegtartásról!

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés

Implantáció

Fogaink elvesztése, azok esztétikai állapotának romlása minden embert megvisel. A nehezebb rágás, a kellemetlenebb beszéd és esztétikum kényelmetlen élethelyzetet teremt, amely a napi kedélyállapot fontos meghatározója.

Vérzékeny betegek kezelésere

Vérzékeny betegek kezelése teljes biztonságban! Vérhígítót, véralvadásgátlót szed? Maximális biztonság mellett végezzük el a vérzékeny betegek szükséges fogászati és szájsebészeti kezelését! Aggodalomra semmi ok, tudjon meg mindent a vérzékeny betegek kezeléséről!

vidám mosoly

Szájsebészeti lézerkezelések

A nagyteljesítményű fogászati lézerkészülék elengedhetetlen tartozéka egy modern fogászati rendelőnek. Dióda sebészi lézerkészülékünkkel kezelhetőek a nyálkahártya, csont illetve fogak egyes betegségei. A lézerfény magas energiatartalmánál fogva egyrészt képes a szövetek elpárologtatására, vérzésmentes vágásra, másrészt a lágyszövetben és csontban biostimulatív hatású, azaz sebészi beavatkozást követően az íny gyorsabban gyógyul, a csontosodás gyorsabb, erőteljesebb.

Fogsorrögzítés

Folyton kiesik, elmozdul, kényelmetlen a fogsora? Nem mer önfeledten nevetni, beszélgetni vagy társaságban enni? Akkor az Ön számára az implantátumos fogsorrögzítés a legideálisabb megoldás!

Bizonyos esetekben, a jól működű, jó állapotban lévő fogsorát sem kell kidobni, abból mini implantátumon rögzülő kivehető fogpótlás lehet.

fehér mosoly

Cirkónium fogpótlás

Ha Ön természetes, tartós, a legmagasabb esztétikai és szakmai igényeknek megfelelő fogpótlást szeretne elérhető áron, akkor a cirkon-kerámia híd, vagy korona a legmegfelelőbb választás. A cirkon kerámia és az Ön saját fogszövetének (dentin és zománc) fényáteresztő és fényvisszaverő tulajdonsága megegyezik. Rendelőnk a kedvezőbb áron kínálja a cirkon fogpótlásokat.

Éber szedálás

A legtöbb fogászati beavatkozás a mai modern érzéstelenítő szerek és technikák alkalmazásával fájdalommentesen elvégezhető. Mégis akadnak olyan páciensek, akik továbbra is szoronganak, ha be kell ülni a fogorvosi székbe. A fájdalomtól való félelem olyan erős lehet, hogy nem elegendő az érintett terület elérzéstelenítése, egyéb szorongáscsökkentőre is szükség lehet.

fehér mosolygós fiatalember

Fogfájás

Ne tűrje tovább a fájdalmat!

Hívjon minket és kérjen időpontot már ma a 0620 55 00 942 telefonszámon!

Szakszerű fogászati és szájsebészeti ellátátás Zuglóban.

A fogfájás mindig a legrosszabbkor tör ránk és szeretnénk azonnal megszabadulni tőle.
Ne halogassa, hívjon minket és kérjen időpontot akár már aznapra!

Fogszabályozás

Legyen tökéletes a mosolya fogszabályozóval!

Fogszabályozó készülék viselésével korrigálhatóak a fogak esztétikai és funkcióbeli eltérései, harapási rendellenességek (keresztharapás, mélyharapás, nyitott harapás stb.). Legideálisabb a kezelést gyermekkorban megkezdeni, de felnőtteknél is látványos eredményeket lehet elérni, az íny és a fogazat állapotától függően.

fiatal lány

Lézeres gyökérkezelés

A legjobb foggyökér a saját foggyökér ezért minden esetben törekedjen fogmegtartó kezelésre, saját foggyökereinek megtartására, foggyökérkezelésre.

Esztétikus tömés

A kompozit „fehér” tömések esztétikai hatása (szín, transzparencia, translucencia) teljes mértékben megegyezik a fog természetes színével. Fémmentes és antiallergén.

A kompozit tömés során használt kémiai anyagok (u.n. kondícionálók, bondok) miatt 18 éves kor felett javasolt alkalmazásuk, mivel gyermekkorban a fogak gyökerei, így a fogbél is fejlődésben van, fokozottan érzékeny kémiai behatásokra.

fiatalok

Lézeres fogfehérítés

A legkíméletesebb és leghatékonyabb fogfehérítés, ami Önnek is jár!

Napjaink új, innovatív fogfehérítési eljárása a lézeres fogfehérítés.

Polyapress fogpótlás

Igényesebb, egészségesebb fémmentes fogpótlás
Az utóbbi években sokan nagyon érzékenyen reagálnak a környezeti hatásokra, annak változásaira. Különösen a szervezetbe kerülő idegen anyagokkal szemben.
Ma már a fogorvos, és a fogtechnikai laboratórium olyan megoldásokat kínál a fogpótlásokhoz, melyre pár évvel ezelőtt nem is gondolhattunk volna.
Az optimális biokompatibilitás esztétikával párosulva a legjobb megoldást kínálja a betegek számára.

fehér fogú fiatal lány

Rugalmas fogsor

Rugalmasság és kényelem, mely új korszakot jelent a kivehető fogsort viselőknek.
A könnyű, vékony, törhetetlen, jól illeszkedő fogsor sokkal kényelmesebb és biztonságosabb az Ön számára, mint a hagyományos merev anyagból készült kivehető fogpótlás.
A Valplast rugalmas fogsor nem tartalmaz sem fémet, sem monomert, ezért kiválóan alkalmas fogsor készítésére fém- és akrilátallergia esetén.

Soft laser

A mai modern fogászati rendelőkben a soft lézer a mindennapos gyakorlat részévé vált. Bár a soft lézert az orvostudomány számos területén alkalmazzák, mégis a legjelentősebb területe a fogászat. A soft lézer megfelelő dózisban alkalmazva a sejteket stimulálja, javítja a szövetek vérellátását, serkenti az immunfolyamatokat, csökkenti a gyulladást és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. A gyógyulás sokkal gyorsabb, kevesebb kellemetlen tünettel és mellékhatással jár.

vidám fiatal

Szájsebészet

A Budapest Dentcare Fogászati és Implantációs Központban a legmodernebb érzéstelenítési eljárásokat alkalmazzuk, hogy Önnek semilyen fájdalmat ne okozzunk szájsebészeti kezeléseink során.
Szájsebészeti kezelésre elsősorban fogorvos kollegáink küldik hozzánk szakellátásra betegeinket egy nehezebb foghúzás, a bölcsességfog eltávolítása, foggyökér eltávolítás, arcüreg emelés, arcüreg zárás, ciszta eltávolítása, csontpótlás, implantátum beültetése, ínyplasztika esetén.
Szájsebész szakorvosunk a bonyolultabb, nehezebb, vagy „elrontott” fogászati implantátumok kezelésének specialistája, illetve saját labor hátterünknek köszönhetően egyre több vérzékeny beteg keresi fel rendelőnket.

Depurálás

Miért a fogkövek eltávolításával kezdjük?

A depurálás vagy fogkövek eltávolítása minden fogászati kezelés alapja … kellene, hogy legyen.

A fogkő súlyos fogágy-betegségek kialakulásáért is felelős lehet. Ilyen fertőzött közegben semmilyen fogászati kezelés nem érheti el a kívánt hatást.

szép mosolyú lány

Oralakupunktúra

A soft lézeres oral akupunkturás terápia egyesíti a softlaser terápia (közvetlen besugárzás az elváltozásra) és az akupunkturás terápia (a szájüregi akupunkturás pontos stimulálása) előnyeit.

A klasszikus egésztest akupunktúra – Kínán kívüli terjedésének eredményeképpen – az utóbbi évtizedekben új akupunktúra mikro rendszerekkel egészült ki. Ezek közül a francia eredetű fülakupunktúra a legismertebb. A szájüregi akupunktúra a kevésbé ismert rendszerek közé tartozik még, hiszen fiatal tudományágakról van szó, melyek azonban a szakemberek számára széleskörű diagnosztikus és terápiás lehetőséget kínálnak.

Fogékszer

Hófehér fogaidat és szikrázó mosolyodat könnyedén még hódítóbbá varázsolhatod egy csillogó fogékszer segítségével.

lány a naplementében

Garancia

A rendelőnkben átadott kezelésekre, fogművekre, anyagokra az aktuális standard szerint elfogadott, illetve egyedileg megszabott garanciát vállalunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!