Szolgáltatásaink

Fogászati és arcüreg CT azonnal

Van képünk és gépünk is hozzá! Nem is akármilyen. Legmodernebb, vadonatúj CT berendezésünkkel teljes, átfogó képet adunk fogainak és arcüregének állapotáról 2 perc alatt. Tökéletes, részletes felvétel szinte azonnal, félelmek nélkül, biztonságban, digitálisan.

Mikroszkópos gyökérkezelés

Mentsük a menthetőt! Amikor mindenki más foghúzást javasol, mi mindent megteszünk azért, hogy a fog megmaradjon! Sikeres fogmegtartás, a gyökércsatornák precíz feltárása és célzott kezelése mikroszkópos nagyítás segítségével. Ismerje meg a részleteket, tudjon meg mindent a mikroszkópos gyökérkezelésről és a fogmegtartásról!

Mikroszkópos gyökérkezelés, foghúzás helyett, foghúzás, fogmegtartás, gyökérkezelés

Implantáció

Fogaink elvesztése, azok esztétikai állapotának romlása minden embert megvisel. A nehezebb rágás, a kellemetlenebb beszéd és esztétikum kényelmetlen élethelyzetet teremt, amely a napi kedélyállapot fontos meghatározója.

Vérzékeny betegek kezelésere

Vérzékeny betegek kezelése teljes biztonságban! Vérhígítót, véralvadásgátlót szed? Maximális biztonság mellett végezzük el a vérzékeny betegek szükséges fogászati és szájsebészeti kezelését! Aggodalomra semmi ok, tudjon meg mindent a vérzékeny betegek kezeléséről!

vidám mosoly

Szájsebészeti lézerkezelések

A nagyteljesítményű fogászati lézerkészülék elengedhetetlen tartozéka egy modern fogászati rendelőnek. Dióda sebészi lézerkészülékünkkel kezelhetőek a nyálkahártya, csont illetve fogak egyes betegségei. A lézerfény magas energiatartalmánál fogva egyrészt képes a szövetek elpárologtatására, vérzésmentes vágásra, másrészt a lágyszövetben és csontban biostimulatív hatású, azaz sebészi beavatkozást követően az íny gyorsabban gyógyul, a csontosodás gyorsabb, erőteljesebb.

Fogsorrögzítés

Folyton kiesik, elmozdul, kényelmetlen a fogsora? Nem mer önfeledten nevetni, beszélgetni vagy társaságban enni? Akkor az Ön számára az implantátumos fogsorrögzítés a legideálisabb megoldás!

Bizonyos esetekben, a jól működű, jó állapotban lévő fogsorát sem kell kidobni, abból mini implantátumon rögzülő kivehető fogpótlás lehet.

fehér mosoly

Cirkónium fogpótlás

Ha Ön természetes, tartós, a legmagasabb esztétikai és szakmai igényeknek megfelelő fogpótlást szeretne elérhető áron, akkor a cirkon-kerámia híd, vagy korona a legmegfelelőbb választás. A cirkon kerámia és az Ön saját fogszövetének (dentin és zománc) fényáteresztő és fényvisszaverő tulajdonsága megegyezik. Rendelőnk a kedvezőbb áron kínálja a cirkon fogpótlásokat.

Éber szedálás

A legtöbb fogászati beavatkozás a mai modern érzéstelenítő szerek és technikák alkalmazásával fájdalommentesen elvégezhető. Mégis akadnak olyan páciensek, akik továbbra is szoronganak, ha be kell ülni a fogorvosi székbe. A fájdalomtól való félelem olyan erős lehet, hogy nem elegendő az érintett terület elérzéstelenítése, egyéb szorongáscsökkentőre is szükség lehet.

fehér mosolygós fiatalember

Fogfájás

Ne tűrje tovább a fájdalmat!

Hívjon minket és kérjen időpontot már ma a 0620 55 00 942 telefonszámon!

Szakszerű fogászati és szájsebészeti ellátátás Zuglóban.

A fogfájás mindig a legrosszabbkor tör ránk és szeretnénk azonnal megszabadulni tőle.
Ne halogassa, hívjon minket és kérjen időpontot akár már aznapra!

Fogszabályozás

Legyen tökéletes a mosolya fogszabályozóval!

Fogszabályozó készülék viselésével korrigálhatóak a fogak esztétikai és funkcióbeli eltérései, harapási rendellenességek (keresztharapás, mélyharapás, nyitott harapás stb.). Legideálisabb a kezelést gyermekkorban megkezdeni, de felnőtteknél is látványos eredményeket lehet elérni, az íny és a fogazat állapotától függően.

fiatal lány

Lézeres gyökérkezelés

A legjobb foggyökér a saját foggyökér ezért minden esetben törekedjen fogmegtartó kezelésre, saját foggyökereinek megtartására, foggyökérkezelésre.

Esztétikus tömés

A kompozit „fehér” tömések esztétikai hatása (szín, transzparencia, translucencia) teljes mértékben megegyezik a fog természetes színével. Fémmentes és antiallergén.

A kompozit tömés során használt kémiai anyagok (u.n. kondícionálók, bondok) miatt 18 éves kor felett javasolt alkalmazásuk, mivel gyermekkorban a fogak gyökerei, így a fogbél is fejlődésben van, fokozottan érzékeny kémiai behatásokra.

fiatalok

Lézeres fogfehérítés

A legkíméletesebb és leghatékonyabb fogfehérítés, ami Önnek is jár!

Napjaink új, innovatív fogfehérítési eljárása a lézeres fogfehérítés.

Polyapress fogpótlás

Igényesebb, egészségesebb fémmentes fogpótlás
Az utóbbi években sokan nagyon érzékenyen reagálnak a környezeti hatásokra, annak változásaira. Különösen a szervezetbe kerülő idegen anyagokkal szemben.
Ma már a fogorvos, és a fogtechnikai laboratórium olyan megoldásokat kínál a fogpótlásokhoz, melyre pár évvel ezelőtt nem is gondolhattunk volna.
Az optimális biokompatibilitás esztétikával párosulva a legjobb megoldást kínálja a betegek számára.

fehér fogú fiatal lány

Rugalmas fogsor

Rugalmasság és kényelem, mely új korszakot jelent a kivehető fogsort viselőknek.
A könnyű, vékony, törhetetlen, jól illeszkedő fogsor sokkal kényelmesebb és biztonságosabb az Ön számára, mint a hagyományos merev anyagból készült kivehető fogpótlás.
A Valplast rugalmas fogsor nem tartalmaz sem fémet, sem monomert, ezért kiválóan alkalmas fogsor készítésére fém- és akrilátallergia esetén.

Soft laser

A mai modern fogászati rendelőkben a soft lézer a mindennapos gyakorlat részévé vált. Bár a soft lézert az orvostudomány számos területén alkalmazzák, mégis a legjelentősebb területe a fogászat. A soft lézer megfelelő dózisban alkalmazva a sejteket stimulálja, javítja a szövetek vérellátását, serkenti az immunfolyamatokat, csökkenti a gyulladást és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. A gyógyulás sokkal gyorsabb, kevesebb kellemetlen tünettel és mellékhatással jár.

vidám fiatal

Szájsebészet

A Budapest Dentcare Fogászati és Implantációs Központban a legmodernebb érzéstelenítési eljárásokat alkalmazzuk, hogy Önnek semilyen fájdalmat ne okozzunk szájsebészeti kezeléseink során.
Szájsebészeti kezelésre elsősorban fogorvos kollegáink küldik hozzánk szakellátásra betegeinket egy nehezebb foghúzás, a bölcsességfog eltávolítása, foggyökér eltávolítás, arcüreg emelés, arcüreg zárás, ciszta eltávolítása, csontpótlás, implantátum beültetése, ínyplasztika esetén.
Szájsebész szakorvosunk a bonyolultabb, nehezebb, vagy „elrontott” fogászati implantátumok kezelésének specialistája, illetve saját labor hátterünknek köszönhetően egyre több vérzékeny beteg keresi fel rendelőnket.

Depurálás

Miért a fogkövek eltávolításával kezdjük?

A depurálás vagy fogkövek eltávolítása minden fogászati kezelés alapja … kellene, hogy legyen.

A fogkő súlyos fogágy-betegségek kialakulásáért is felelős lehet. Ilyen fertőzött közegben semmilyen fogászati kezelés nem érheti el a kívánt hatást.

szép mosolyú lány

Oralakupunktúra

A soft lézeres oral akupunkturás terápia egyesíti a softlaser terápia (közvetlen besugárzás az elváltozásra) és az akupunkturás terápia (a szájüregi akupunkturás pontos stimulálása) előnyeit.

A klasszikus egésztest akupunktúra – Kínán kívüli terjedésének eredményeképpen – az utóbbi évtizedekben új akupunktúra mikro rendszerekkel egészült ki. Ezek közül a francia eredetű fülakupunktúra a legismertebb. A szájüregi akupunktúra a kevésbé ismert rendszerek közé tartozik még, hiszen fiatal tudományágakról van szó, melyek azonban a szakemberek számára széleskörű diagnosztikus és terápiás lehetőséget kínálnak.

Fogékszer

Hófehér fogaidat és szikrázó mosolyodat könnyedén még hódítóbbá varázsolhatod egy csillogó fogékszer segítségével.

lány a naplementében

Garancia

A rendelőnkben átadott kezelésekre, fogművekre, anyagokra az aktuális standard szerint elfogadott, illetve egyedileg megszabott garanciát vállalunk.