“Az tetszik a legjobban, hogy mindent megtesznek, hogy fájdalommentesek legyenek a kezelések, mindezt kellemes környezetben és ami még nagyon fontos, hogy nagyon kedvesek a páciensekkel.”

G.Nikoletta

Ennyire alaposan soha senki nem szedte le a fogkövemet mint Brigi!!!
Nagyon köszönöm neki az alaposságát, odafigyelését és azt, hogy ennyire minőségi munkát végez. 🤗
Nem csak a fogkövet szedi le, hanem a kezelés alatt elmondja, megmutatja mire kell oda figyelni, a fogmosáshoz is ad tanácsot. Teljes körű ellátást nyújt. I have also had my period since i've been on clomid, but i didn't feel any different. If you have any http://shippeetoons.com/index.php?rest_route=/wp/v2/tags&per_page=100&orderby=count&order=desc&_fields=id,name&include=1381,1970,1768,1972,1378,1538,1973,1971,1290&_locale=user questions, please, get in contact with your local pharmacy. Ivermectin works by preventing the eggs from forming in dogs’ organs. Levitra online us pharmacy and canada pharmacy are erectile dysfunction drugs taken orally. The most common side-effects were dry mouth and dry throat, with no significant changes in the frequency of each side-effect, or in the severity of dry mouth and dry throat symptoms reported by the patients https://chinaselections.com/evbielsa.lentoid during therapy. I started this medication and had not been taking it regularly but my pain has gotten progressively. This meant the discover card i received was the first one i had ever gotten. The current release candidates date glyciphage 500mg price for plavix are scheduled for march, while the official release date is expected in may. You’ll be given a number of pills which will be mixed together to form a solution. Csakis hozzá fogok ezentúl járni. Mindenkinek Őt ajánlom!! ☺
B.Gabo

“Szuper hozzáértő csapat, kellemes igényes környezet. Brigi a legjobb fogtündér, minden fogas kérdésre tudja a választ. 🙂 Csak ajánlani tudom.”

P.Tímea

“Nagyon kellemes hely, hozzàértö orvosokkal, az asszisztensek nagyon kedvesek, kiemelném kedves Brigittàt, aki mindig mosolygós, kedves, türelmes, szívböl ajànlom mindenkinek ezt a rendelöt.”

P.Szilvia

“Farkas doktorhoz járok már lassan fél éve, több máshol gyökérkezelt fogamat is megmentett a kihúzástól. Kellemes, kultúrált környezetben, vidám hangulatban zajlik a kezelés, hála a kedves asszisztenseknek is. Szívesen ajánlom mindenkinek🙂🙂🙂”

G.Kálmán

“A Szentkirályi utcában elrontott fogam miatt kerestem fel őket. Ég és föld a különbség. Exkluzív, hangulatos környezet, a legmodernebb berendezések, kiváló infrastruktúra. Fáradhatatlan, kedves asszisztensek, lehetetlent nem ismerő, profi orvosok. Magas színvonalú, teljes körű fogászati szolgáltatás. Csak ajánlani tudom.”

T.Alex

“Ajánlás alapján jutottam el ide, de nagyon nehezen szántam el magam, mert rettegek a fogorvostól. Brigi az aszisztens nő nagyon türelmes volt és megnyugtató, az első alkalmat nagyon meghatarozta a profi ellátás és a kedvesség nekem, aki fél(t) a fogaszattól!!
Kellemes a környezet, barátságosak az emberek és az árak sincsenek elszállva!! Én csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

M.Viktória

“Ajánlás alapján jutottam el ide, de nagyon nehezen szántam el magam, mert rettegek a fogorvostól. Brigi az aszisztens nő nagyon türelmes volt és megnyugtató, az első alkalmat nagyon meghatarozta a profi ellátás és a kedvesség nekem, aki fél(t) a fogaszattól!!
Kellemes a környezet, barátságosak az emberek és az árak sincsenek elszállva!! Én csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

M.Viktória

“Végre egy hely ahol értenek a dolgukhoz. Kedvesek, türelmesek csak ajánlani tudom a helyet! Ja és jó fejek :)amikor én voltam Brigi nyugtatott meg külön köszönöm neki a munkáját😁 fehérítésre megyek hozzá jövőhéten😍”

“Minden szempontból tökéletes. Kedves emberek, modern eszközök, kifogástalan szolgáltatás!”

K.Evelyn

“Kiváló hely! Lézeres fogfehérítésen voltam és csak ajánlani tudom! Mindenki kedves volt és türelmes, nagyon elégedett vagyok és külön köszönet Dr. Farkas Péter fogorvosnak a színvonalas kezelésért. *****”

Vegye fel velünk a kapcsolatot!