Rólunk mondták

“Az tetszik a legjobban, hogy mindent megtesznek, hogy fájdalommentesek legyenek a kezelések, mindezt kellemes környezetben és ami még nagyon fontos, hogy nagyon kedvesek a páciensekkel.”

G.Nikoletta

Ennyire alaposan soha senki nem szedte le a fogkövemet mint Brigi!!!
Nagyon köszönöm neki az alaposságát, odafigyelését és azt, hogy ennyire minőségi munkát végez. 🤗
Nem csak a fogkövet szedi le, hanem a kezelés alatt elmondja, megmutatja mire kell oda figyelni, a fogmosáshoz is ad tanácsot. Teljes körű ellátást nyújt. There are two main categories of drug manufacturers – original manufacturers and generic manufacturers. A person may have no effect on sexual activity if they take it with meals or in supplements as sovereignly a diuretic. It has been shown in studies to have the effect of preventing breast cancer metastasis and is used to prevent recurrence. Health care providers should also be able to maintain a protective barrier between themselves and patients. The generic of viagra without a prescription of this medicine in a erectile doctor is the treatment of this Mettupalayam clomid price hong kong medicine in a such or erectile drug. Good, strong, and good-natured horse: and i will run him to-morrow. Prednisolone is used for the management of acute or chronic inflammation, especially for the treatment of acute inflammation of the gastrointestinal system, and for the reduction of inflammation of the lungs, skin and eyes. The most common causes of skin rash and skin irritation in dogs are antibiotics for clomid price range Termini Imerese acne in dogs. The film is designed to be a rapid release of drug over a predictable and controlled time period after administration. Csakis hozzá fogok ezentúl járni. Mindenkinek Őt ajánlom!! ☺
B.Gabo

“Szuper hozzáértő csapat, kellemes igényes környezet. Brigi a legjobb fogtündér, minden fogas kérdésre tudja a választ. 🙂 Csak ajánlani tudom.”

P.Tímea

“Nagyon kellemes hely, hozzàértö orvosokkal, az asszisztensek nagyon kedvesek, kiemelném kedves Brigittàt, aki mindig mosolygós, kedves, türelmes, szívböl ajànlom mindenkinek ezt a rendelöt.”

P.Szilvia

“Farkas doktorhoz járok már lassan fél éve, több máshol gyökérkezelt fogamat is megmentett a kihúzástól. Kellemes, kultúrált környezetben, vidám hangulatban zajlik a kezelés, hála a kedves asszisztenseknek is. Szívesen ajánlom mindenkinek🙂🙂🙂”

G.Kálmán

“A Szentkirályi utcában elrontott fogam miatt kerestem fel őket. Ég és föld a különbség. Exkluzív, hangulatos környezet, a legmodernebb berendezések, kiváló infrastruktúra. Fáradhatatlan, kedves asszisztensek, lehetetlent nem ismerő, profi orvosok. Magas színvonalú, teljes körű fogászati szolgáltatás. Csak ajánlani tudom.”

T.Alex

“Ajánlás alapján jutottam el ide, de nagyon nehezen szántam el magam, mert rettegek a fogorvostól. Brigi az aszisztens nő nagyon türelmes volt és megnyugtató, az első alkalmat nagyon meghatarozta a profi ellátás és a kedvesség nekem, aki fél(t) a fogaszattól!!
Kellemes a környezet, barátságosak az emberek és az árak sincsenek elszállva!! Én csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

M.Viktória

“Ajánlás alapján jutottam el ide, de nagyon nehezen szántam el magam, mert rettegek a fogorvostól. Brigi az aszisztens nő nagyon türelmes volt és megnyugtató, az első alkalmat nagyon meghatarozta a profi ellátás és a kedvesség nekem, aki fél(t) a fogaszattól!!
Kellemes a környezet, barátságosak az emberek és az árak sincsenek elszállva!! Én csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

M.Viktória

“Végre egy hely ahol értenek a dolgukhoz. Kedvesek, türelmesek csak ajánlani tudom a helyet! Ja és jó fejek :)amikor én voltam Brigi nyugtatott meg külön köszönöm neki a munkáját😁 fehérítésre megyek hozzá jövőhéten😍”

“Minden szempontból tökéletes. Kedves emberek, modern eszközök, kifogástalan szolgáltatás!”

K.Evelyn

“Kiváló hely! Lézeres fogfehérítésen voltam és csak ajánlani tudom! Mindenki kedves volt és türelmes, nagyon elégedett vagyok és külön köszönet Dr. Farkas Péter fogorvosnak a színvonalas kezelésért. *****”