Rendelőnkben a tökéletes fogpótlás elkészítésére törekszünk, hogy Ön teljes mértékben sajátjának érezze új fogait. Ennek érdekében a Budapest Dentcare Fogaszati és Implantációs Központ elindította saját digitális fogtechnikai laborját, ahol a digitális tervezésnek és felkészült szakembereknek köszönhetően tökéletesen precíz koronák és hidak készülnek.

A cirkónium-dioxid 100%-ban fémmentes, természetes ásványi anyagból van, így nem gyakorol káros hatást szervezetére. Mivel teljes mértékben antiallergén, bárki számára biztonságos megoldás. Transzparenciája, azaz fényáteresztő képessége miatt lényegesen esztétikusabb a fémkerámia koronáknál, hiszen a saját fogakkal megegyező természetes hatást kelt. Rendkívüli szilárdságának köszönhetően tartós és jól terhelhető.

FONTOS!!! Ha kezelési tervet kér fogorvosától implantátum által rögzített cirkon koronára, azt mindenképp cirkon implantátum fejre terveztesse! Ellenkező esetben, titán implantátum fejre rögzített cirkon korona esetében a cirkon fogpótlás esztétikai előnye a fémkerámia fogpótlással szemben nem érvényesül

Ismerje meg munkatársainkat!

korona
fogak

Lépjen velünk kapcsolatba!