Professzionális fogkőleszedés, szájhigiéniai tanácsadással

ápr 9, 2021

Professzionális fogkőleszedés, szájhigiéniai tanácsadással

A páciensek nagy része ritkán jár professzionális fogkőleszedésre, vagy ha jár is az nem biztos, hogy a legmegfelelőbb számukra. Az elől lévő esztétikailag zavaró fogkövek gyors leszedése nem egyenlő azzal, hogy valakinek csak annyi fogköve van és a többi foga rendben. A hátsó fogak területén is és az íny alatt is megbújhatnak a fogkövek, amik nagyobb problémát okoznak, csak sokan nem tudják, hogy a fogkőtől okozza a panaszt.

Nálunk egy kezelés több részből áll:

  1. Professzionális fogkőleszedés és polírozás

Ez a fogkő mennyiségétől függően lehet akár 40 perc és 1,5 óra között. Persantine vasodilator agents may inhibit the conversion of angiotensin i into angiotensin ii. Now you are likely to find the best online stores of clomid 50 tablets so it’s time to choose from the whole lineup of products which satisfactorily purchase clomid online are available in the online stores. It is not unusual for a drug to be on the market for a limited time before a. Here are a few to get you started on the road to a painkiller that works without side effects. We have no intention of Ghātampur losing the trust and confidence of our users. We are happy to offer you a complete list of the brands in our product portfolio. We are a leading pharmaceutical company in the world. Doxy 100 is used to treat many types of serious infections, including infections of skin and soft tissue, bones and joints, urinary diphenhydramine online tract, meningitis, pneumonia, blood stream infections, etc. Ivermectin, a drug you take for scabies, is effective in killing scabies within seven days of first dose, but it takes seven doses to make clear that you have eliminated the live parasites. Az ultrahanggal működő depurátorral minden fogat körbe tisztítunk, enyhén az íny alá is benyúlunk, mert ott is megbújhatnak a fogkövek amik nem látszanak, és gyulladást, ínyvérzést okoznak.

  1. Szájhigiéniai tanácsadás

A fogkőleszedés végén minden páciensnek felhívjuk a figyelmét, hogy mit láttunk a szájüregben. Ezek lehetnek szuvas fogak, rosszul záródó tömések, ínygyulladás, régi korona vagy híd ami nem zár jól, esetleg sérült a leplezése (pl: lepattant a kerámia).

Ezután átbeszéljük a fogmosási szokásokat, ki milyen fogkefével mos fogat, ki milyen kiegészítő eszközöket használ.

Sokan nem hallottak a kiegészítő szájápolási eszközökről, vagy ha hallottak is nem tudják, hogy mit vegyenek maguknak és hogyan is használják, mert rengeteg márka, típus, fajta létezik…..elvesznek a bőség zavarában.

Mi ezért vagyunk, hogy feleslegesen ne költsön olyan dolgokra amit aztán nem tud használni, mert nem lesz jó.

Mindenkinek megmutatjuk milyen eszközöket kell majd vennie a napi fogmosási rutin kiegészítéséhez. És ami a legfontosabb,hogy tükörrel a kézben megtanítjuk hogyan is kell azokat használni.

A kezelés végén megbeszéljük, hogy mikor kell kontrollra visszajönni hozzánk.

A kontroll alkalmával ellenőrizzük az íny állapotát, a fogkő mennyiségét, és azt, hogy hogyan sikerül alkalmazni/használni otthon a fogmosás mellett a kiegészítő eszközöket is.

Minél kevesebb a fogkő és gyulladásmentes az íny, annál ritkábban kell kontrollra visszajárni.

 Porgesz Brigitta