Melyik fogkefe a jobb?

jún 24, 2020

Sokszor teszik fel nekünk a kérdést.

Van akinek az elektromos fogkefe, másoknak a hagyományos fogkefével való tisztítás vált be.

Nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb fogkefe…..a lényeg a fogmosási technika, amit az iskolában nem tanítanak meg, csak a fogászaton.

A rendelőben fogmosás után szoktunk plakk festést alkalmazni, megmutatva ezzel pácienseinknek mik azok a kritikus helyek a szájban amit nem sikerül alaposan megmosni, ahol ott marad a plakk.

Ha nincs vele foglalkozva akkor jönnek a tünetek, mint a fogkő, ínygyulladás, baktériumokkal teli mély fájdalmas tasakok és ezeknek a szövődményei.

Ha csírájában elfojtjuk ezeket a problémákat a helyes fogmosás, szájápolás megtanulásával, akkor sokat tehetünk fogaink egészsége érdekében.

Látogasson el hozzánk bátran fogmosási tanácsadásért, hozza el a fogkeféjét, fogápolási termékeit és átbeszéljük, megtanuljuk a helyes fogmosást és a mindennapos szájápolási rutint.

Tudjon meg többet a fogkőeltávolításról is!

 

 Porgesz Brigitta

Legutóbbi bejegyzések

A fogpótlás fajtái – Melyiket válasszam?

A fogpótlás fajtái napjainkban már igen széles választékban elérhetők, ezért mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legjobb megoldást. Fogpótlásra lehet szükség akkor, ha a fog egy része, vagy akár teljes egésze menthetetlen. Honnan tudjuk, mikortól nem érdemes...

Bölcsességfog húzás után – mit szabad és mit nem?

A bölcsességfog húzás után fontos néhány teendő betartása, a későbbi szövődmények elkerülése miatt. Ugyan senki sem örül annak, amikor kiderül, hogy ki kell húzni a bölcsességfogát, hangsúlyoznunk kell, hogy ez az eljárás teljesen fájdalommentes, köszönhetően a modern...