Cirkónium fogpótlás

Ha Ön természetes, tartós, a legmagasabb esztétikai és szakmai igényeknek megfelelő fogpótlást szeretne elérhető áron, akkor a cirkon-kerámia híd, vagy korona a legmegfelelőbb választás. A cirkon kerámia és az Ön saját fogszövetének (dentin és zománc) fényáteresztő és fényvisszaverő tulajdonsága megegyezik. Rendelőnk a kedvezőbb áron kínálja a cirkon fogpótlásokat.

Depurálás

Miért a fogkövek eltávolításával kezdjük?

A depurálás vagy fogkövek eltávolítása minden fogászati kezelés alapja … kellene, hogy legyen.

A fogkő súlyos fogágy-betegségek kialakulásáért is felelős lehet. Ilyen fertőzött közegben semmilyen fogászati kezelés nem érheti el a kívánt hatást.

Esztétikus tömés

A kompozit „fehér” tömések esztétikai hatása (szín, transzparencia, translucencia) teljes mértékben megegyezik a fog természetes színével. Fémmentes és antiallergén.

A kompozit tömés során használt kémiai anyagok (u.n. kondícionálók, bondok) miatt 18 éves kor felett javasolt alkalmazásuk, mivel gyermekkorban a fogak gyökerei, így a fogbél is fejlődésben van, fokozottan érzékeny kémiai behatásokra.

Éber szedálás

A legtöbb fogászati beavatkozás a mai modern érzéstelenítő szerek és technikák alkalmazásával fájdalommentesen elvégezhető. Mégis akadnak olyan páciensek, akik továbbra is szoronganak, ha be kell ülni a fogorvosi székbe. A fájdalomtól való félelem olyan erős lehet, hogy nem elegendő az érintett terület elérzéstelenítése, egyéb szorongáscsökkentőre is szükség lehet.

Fogfájás

Ne tűrje tovább a fájdalmat!

Hívjon minket és kérjen időpontot már ma a 0620 55 00 942 telefonszámon!

Szakszerű fogászati és szájsebészeti ellátátás Zuglóban.

A fogfájás mindig a legrosszabbkor tör ránk és szeretnénk azonnal megszabadulni tőle.
Ne halogassa, hívjon minket és kérjen időpontot akár már aznapra!

Fogékszer

Hófehér fogaidat és szikrázó mosolyodat könnyedén még hódítóbbá varázsolhatod egy csillogó fogékszer segítségével.

Fogsorrögzítés

Folyton kiesik, elmozdul, kényelmetlen a fogsora? Nem mer önfeledten nevetni, beszélgetni vagy társaságban enni? Akkor az Ön számára az implantátumos fogsorrögzítés a legideálisabb megoldás!

Bizonyos esetekben, a jól működű, jó állapotban lévő fogsorát sem kell kidobni, abból mini implantátumon rögzülő kivehető fogpótlás lehet.

Fogszabályozás

Legyen tökéletes a mosolya fogszabályozóval!

Fogszabályozó készülék viselésével korrigálhatóak a fogak esztétikai és funkcióbeli eltérései, harapási rendellenességek (keresztharapás, mélyharapás, nyitott harapás stb.). Legideálisabb a kezelést gyermekkorban megkezdeni, de felnőtteknél is látványos eredményeket lehet elérni, az íny és a fogazat állapotától függően.

Lézeres gyökérkezelés

A legjobb foggyökér a saját foggyökér ezért minden esetben törekedjen fogmegtartó kezelésre, saját foggyökereinek megtartására, foggyökérkezelésre.

Implantáció

Fogaink elvesztése, azok esztétikai állapotának romlása minden embert megvisel. A nehezebb rágás, a kellemetlenebb beszéd és esztétikum kényelmetlen élethelyzetet teremt, amely a napi kedélyállapot fontos meghatározója.

Lézeres fogfehérítés

A legkíméletesebb és leghatékonyabb fogfehérítés, ami Önnek is jár!

Napjaink új, innovatív fogfehérítési eljárása a lézeres fogfehérítés.

Polyapress fogpótlás

Igényesebb, egészségesebb fémmentes fogpótlás
Az utóbbi években sokan nagyon érzékenyen reagálnak a környezeti hatásokra, annak változásaira. Különösen a szervezetbe kerülő idegen anyagokkal szemben.
Ma már a fogorvos, és a fogtechnikai laboratórium olyan megoldásokat kínál a fogpótlásokhoz, melyre pár évvel ezelőtt nem is gondolhattunk volna.
Az optimális biokompatibilitás esztétikával párosulva a legjobb megoldást kínálja a betegek számára.

Rugalmas fogsor

Rugalmasság és kényelem, mely új korszakot jelent a kivehető fogsort viselőknek.
A könnyű, vékony, törhetetlen, jól illeszkedő fogsor sokkal kényelmesebb és biztonságosabb az Ön számára, mint a hagyományos merev anyagból készült kivehető fogpótlás.
A Valplast rugalmas fogsor nem tartalmaz sem fémet, sem monomert, ezért kiválóan alkalmas fogsor készítésére fém- és akrilátallergia esetén.

Soft laser

A mai modern fogászati rendelőkben a soft lézer a mindennapos gyakorlat részévé vált. Bár a soft lézert az orvostudomány számos területén alkalmazzák, mégis a legjelentősebb területe a fogászat. A soft lézer megfelelő dózisban alkalmazva a sejteket stimulálja, javítja a szövetek vérellátását, serkenti az immunfolyamatokat, csökkenti a gyulladást és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. A gyógyulás sokkal gyorsabb, kevesebb kellemetlen tünettel és mellékhatással jár.

Szájsebészet

A Budapest Dentcare Fogászati és Implantációs Központban a legmodernebb érzéstelenítési eljárásokat alkalmazzuk, hogy Önnek semilyen fájdalmat ne okozzunk szájsebészeti kezeléseink során.
Szájsebészeti kezelésre elsősorban fogorvos kollegáink küldik hozzánk szakellátásra betegeinket egy nehezebb foghúzás, a bölcsességfog eltávolítása, foggyökér eltávolítás, arcüreg emelés, arcüreg zárás, ciszta eltávolítása, csontpótlás, implantátum beültetése, ínyplasztika esetén.
Szájsebész szakorvosunk a bonyolultabb, nehezebb, vagy „elrontott” fogászati implantátumok kezelésének specialistája, illetve saját labor hátterünknek köszönhetően egyre több vérzékeny beteg keresi fel rendelőnket.

Szájsebészeti lézerkezelések

A nagyteljesítményű fogászati lézerkészülék elengedhetetlen tartozéka egy modern fogászati rendelőnek. Dióda sebészi lézerkészülékünkkel kezelhetőek a nyálkahártya, csont illetve fogak egyes betegségei. A lézerfény magas energiatartalmánál fogva egyrészt képes a szövetek elpárologtatására, vérzésmentes vágásra, másrészt a lágyszövetben és csontban biostimulatív hatású, azaz sebészi beavatkozást követően az íny gyorsabban gyógyul, a csontosodás gyorsabb, erőteljesebb.

OEP szájsebészeti szakrendelés

A Zuglói Önkormányzat, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat és a Denti Implant Center szájsebészeti szakrendelésünk között 2016. december 16.-án megállapodás jött létre, mely keretén belül a Zuglói Egészségügyi Szolgálat (ZESZ) Örs vezér téri rendelőintézetében rendelőnk a Denti Implant Center szájsebészeti szakrendelőt alakít ki és üzemeltet a Zuglói lakosok számára. A szájsebészeti szakrendelő kialakításának ideje alatt Vadvirág utcai rendelőnkben várjuk beutalóval érkező betegeinket kedvezményes áron.

Vérzékeny betegek kezelésere

Szájsebészeti magánrendelőnk a Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság és a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának ajánlását követve végzi a vérzékeny betegek szájsebészeti ambuláns szakellátását

A leggyakoribb vérzéssel járó fogorvosi beavatkozások: fogeltávolítás, feltárással járó fog- illetve foggyökér eltávolítás, gyökércsúcs rezekció, parodontális szondázás, szupra- és szubgingivális fogkőeltávolítás, alveolus-korrekció, implantátum behelyezése, abscessus intraorális incíziója.

Garancia

A rendelőnkben átadott kezelésekre, fogművekre, anyagokra az aktuális standard szerint elfogadott, illetve egyedileg megszabott garanciát vállalunk.

Időpontfoglalás

Küldjön nekünk üzenetet akár itt, akár Facebook oldalunkon keresztül bármilyen fogászati problémájával, kérdésével kapcsolatban és fogorvosaink készséggel válaszolnak Önnek!